Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

"BRANDING A HORSE"...


     "Branding a horse"...,λένε οι δήθεν ...υπερευαίσθητοι αγγλοσάξονες, αυτοί που φτύνουν στο κόρφο τους αναφερόμενοι στον "Φασισμό" και εννοούν ένα πυρωμένο σίδερο που το ακουμπούν με όλη τους τη δύναμη επάνω στο σώμα ενός Ίππου για να τον μαρκάρουν με ένα σύμβολο εμπορικού εκτροφείου ώστε να του προσδώσουν χρηματική αξία πουλώντας το. 


     Κι ενώ το ζώο σφαδάζει από τον πόνο με τους καπνούς της καμμένης σάρκας του να το πνίγουν, ο "άνθρωπος" οραματίζεται πολλαπλασιασμό των εισπράξεών του από την επικείμενη σωματεμπορία η οποία για μεν τους ανθρώπους θεωρείται κακούργημα αλλά για τα ζώα εντελώς φυσιολογική και ...νόμιμη. 


     Και κανένα κοινοβούλιο, καμία ζωοφιλική ΜΚΟ δεν διαμαρτύρεται διότι ο δυτικός κόσμος ουδόλως ενδιαφέρεται για τον Πολιτισμό αλλά για ένα πρόσχημα που "δικαιώνει" την υποκρισία του να είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεται.


     Bεβαίως, για τον ίδιο δημοκρατικότατο "άνθρωπο" ο οποίος ακουμπά αλύπητα ένα πυρωμένο σίδερο στο σώμα ενός Ίππου για να τον μαρκάρει, είναι αδιανόητο να κάνει κάτι ανάλογο για τον ίδιο λόγο και στο ...παιδί του διότι κάτι τέτοιο το θεωρεί ..."Φασισμό". Είναι αδιανόητο για τον δημοκρατικότατο Αμερικανό της Νέας Υόρκης να ακουμπήσει μια πυρωμένη σφραγίδα στο πετσί του βρέφους του μαρκάροντάς το ως ...νεοϋορκέζο, αλλά το θεωρεί πολύ φυσικό να το κάνει στο πετσί ενός Ίππου προκειμένου να τον εμπορευθεί καλύτερα.


     Μόνον σε μία χώρα της επιλεκτικώς υπερευαίσθητης Ευρώπης, πάμπολλοι Ίπποι υφίστανται την βαρβαρότητα του "μαρκαρίσματος" με πυρωμένο σίδερο από διάφορα Ιπποφορβεία τα οποία τους προετοιμάζουν, έτσι, για το ιππεμπόριο, δηλαδή, το κοινώς λεγόμενο "τζαμπασιλίκι", ενώ οι πάντες παριστάνουν τους ανήξερους καλυπτόμενοι όπισθεν των αντιφασιστικών τους ιαχών. Στην συνέχεια, η λίστα των "σφραγίδων" μιας και μόνον Ευρωπαϊκής χώρας, με τις οποίες και δια πυρωμένου σιδήρου, τα Ιπποφορβεία "μαρκάρουν" οδυνηρότατα τους άτυχους Ίππους τους:



    Δυστυχώς, το ανθρώπινο είδος αποδεικνύεται το  πλέον αντιφυσικό δείγμα ζωής στον πλανήτη γη  κ α ι  στην περίπτωση της αντιμετωπίσεως του Ίππου ο οποίος στήριξε αγόγγυστα στη ράχη του των ανθρώπινο [όποιο...] Πολιτισμό.


     Και το επικό λάκτισμα με θανατηφόρο για τον δράστη αποτέλεσμα που καταγράφεται στο παραπάνω βίντεο, ας είναι μια συμβολική απάντηση όλων των Ίππων προς τους βασανιστές τους υποκριτές "ανθρώπους" όσους, "δια πυρός και σιδήρου", ασελγούν προς την ίδια την Φύση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.