Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ


     Αν και ο συγκεκριμένος έχει ως κύριο κακό της μοίρας του ένα πολύ σοβαρότερο τέταρτο, τα εικονιζόμενα τρία κακά είναι τα εμφαινόμενα:

     1. Επικίνδυνη εισαγωγή ποδιού στον αναβολέα που προαναγγέλλει εμπλοκή και σύρσιμο του ιππέως [τρομάρα του...] επί του εδάφους σε περίπτωση απωλείας ισορροπίας ή δυστροπίας του Ίππου όπως φαίνεται έτοιμος να δυστροπήσει ο Ίππος στη φωτογραφία λόγω χειρίστου κρατήματος των ηνιών.

     2. Χείριστο κράτημα των ηνιών λες και ο αναβάτης ...απλώνει μπουγάδα, με αποτέλεσμα την καταφορά ΠΟΝΟΥ στο στόμα του Ίππου ο οποίος Ίππος για να μετριάσει αυτόν τον πόνο ανοίγει το στόμα του.

     3. Διεσταλμένο στόμα λόγω ΟΔΥΝΗΣ του Ίππου από τα σκληρά χέρια του αναβάτη του ο οποίος χειρίζεται εκδικητικά τις ηνίες.

     Κάποιοι αναβάτες που "καβαλάνε" για αναμνηστική φωτογραφία θα πρέπει, όταν δεν σέβονται τον εαυτό τους να σέβονται την οδύνη ενός πλάσματος το οποίο η μοίρα εμπιστεύεται, έστω και περιστασιακά, στα χέρια τους. Και μπορεί το χειρότερο κακό της μοίρας να είναι η εκ γενετής βλακεία, αλλά όλο και κάποιος νουνεχής θα πρέπει να βρίσκεται πλάι σε ανοήτους ώστε να τους αποτρέπει από την διάπραξη ηλιθιοτήτων με ..."επιπτώσεις".

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.