Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΤΥΧΗι  ΑΓΑΘΗι


     Τύχῃ αγαθῄ, με δύο νέα και πανέμορφα ιπποειδή επαυξήθηκε ο τετράποδος πληθυσμός του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" και "τύχῃ αγαθῄ", κυρίως, για τα ίδια τα νεοφερμένα πλάσματα τα οποία διεσώθησαν εκ χειρών ...αθιγγάνων. Έτσι τα ιπποειδή είναι πλέον ...πέντε στο Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" και τους ευχόμαστε να τα ...χιλιάσουν.


     Ένας νερότατος επιβήτορας κι ένα γλυκύτατο ιππάριο, άφησαν πίσω τους τη βαναυσότητα κι άρχισαν να χαίρονται την ανθρώπινη παρουσία διαγράφοντας, σιγά-σιγά, τα όσα μέχρι τώρα βίωσαν, χάρη στις φροντίδες του Αρχηγού του Παραρτήματος Αθανασίου Ψωρομύτη και των μαθητών του. 


     Με γενναιότητα ψυχής, οι "Έλληνες Κένταυροι Καλαμάτας" "υιοθετώντας' δύο ακόμη τετράποδα πλάσματα και, μάλιστα, ανεκπαίδευτα, αναλαμβάνουν μια τεράστια ευθύνη κόπων και θυσιών ατομικού χρόνου, όμως, αυτή η ευθύνη είναι ανταποδοτικώς ανεκτίμητη διότι όχι μόνον καταξιώνει τον Άνθρωπο ως μέρος της Φύσεως αλλά και επαυξάνει την γνώση του Ιππαγωγού, όπως πρέπει πρωτίστως να είναι κάθε εμπλεκόμενος με την Ιππική Τέχνη.


     Ήδη, μετά την υποδοχή των δύο νέων τετραπόδων, οι "Έλληνες Κένταυροι Καλαμάτας" ξεκίνησαν την εκπαίδευσή τους με τους Κύκλους Προσεγγίσεως, τις απαραίτητες ασκήσεις ηρεμίας και τις προβλεπόμενες συραγωγήσεις, μεριμνώντας για την ομαλή ένταξή τους στην αγέλη των άλλων δύο Ίππων οι οποίοι ήδη κυριαρχούν στον χώρο.


     Συγχαίρουμε τους Συνασκουμένους των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" και τους στέλνουμε την εκτίμησή μας για την ανθρωπιστικότατη απόφασή τους, με ό,τι για τους ίδιους συνεπάγεται, να σώσουν από βάναυσες "χείρες" τα δύο πλάσματα, βέβαιοι όντες ότι θα τα κάνουν ευτυχισμένα και εαυτούς σοφότερους στην Ιππική Τέχνη.


     Παραλλήλως, ενημερωμένοι και από την κατατοπιστικότατη Αναφορά του ως Αρχηγού Βολής Συνασκουμένου Μελετίου Νικ. Μοίρα, απολαύσαμε και το περιεχόμενο της τελευταίας Προπονήσεως στην παραδοσιακή Τοξοβολία του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας".


     Πλήρεις έργου θετικού οι Συνασκούμενοι στην Καλαμάτα μας κάνουν να χαιρόμαστε μαζύ τους την διαρκή πρόοδό τους τόσο στο ιππικό όσο και στο τοξευτικό επίπεδο, ευχόμενοι να διατηρήσουν την σταθερά ανοδική τους πορεία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.