Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΞΙΩΣΕΩΝ


     Σήμερα ο νεαρός θεμιστοπόλος δεν αγόρευε σε κάποιαν αίθουσα δικαστηρίου ούτε και κάθονταν στην αναπαυτική πολυθρόνα στο δικηγορικό γραφείο του Πατέρα του. Προτίμησε ένα φυσικό περιβάλλον κι ένα σημείο στο οποίο σπανιότατα μπορούν να βρεθούν «κοινοί θνητοί», με το Τόξο και τα βέλη του στο χέρι για μια πολύ ιδιαίτερη Προπόνηση μεγάλων αποστάσεων.



     Ο Γεώργιος, λοιπόν, βρέθηκε μέσα σε μία καμπύλη «χοάνη» με τοίχους από πέτρα, εκεί που ο στόχος μόλις φαίνονταν σαν μία μικρή «κουκκίδα» κι αν δεν πρόσεχες να στείλεις το βέλος πάνω του αυτό θα μπορούσε να γίνει …χαρτοπόλεμος προσκρούοντας στους πέτρινους τοίχους.



     Κάπως έτσι ξεκινήσαμε σήμερα, με τον στόχο σε αρχική απόσταση 20 μέτρων και τον ίδιο τον Γεώργιο να προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του αναλογιζόμενος την αξία κάθε βέλους που θα τσακίζονταν στα τοιχώματα αυτής της πέτρινης «χοάνης».



     Ευτυχώς, μόνον δύο βέλη έσπασαν και αυτό υπήρξε το ευχάριστο πρόκριμα πριν αυξηθεί η απόσταση του στόχου στα 40 μέτρα αλλά σε εξωτερικό, ανοικτό, περιβάλλον.



     Με παραπάνω από 90% ευστοχία τοξεύσεων και σήμερα ο Γεώργιος απέδειξε ότι έχει εξελιχθεί σε έναν Τοξότη αξιώσεων Και αυτό όχι από … «τύχη», αφού και οι Προπονήσεις του είναι συχνές και ασκήθηκε στην Τοξοβολία εξ Επαφής, όντας, μάλιστα και ο πρώτος που την διδάχθηκε στην ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.