Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ


     Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" αισθάνεται ιδιαιτέρως ευγνώμων προς τον ευγενή χορηγό μας, Προπονητή κ. Δημήτριο Κυριακίδη για την αφιλοκερδή του προσφορά προς τον Αρχηγό μας των υπέροχων Ίππων του Σταύλου του με αποτέλεσμα, ο Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων" καθημερινώς, σχεδόν, να προπονείται υπό ιδανικές συνθήκες στο ίδιο Ιππευτήριο όπου, παλιότερα [2005], ο Ιδρυτής της Ομάδος ανεβίωσε την Έφιππη Τοξοβολία στην Ελλάδα.


     Την φορά αυτή ένας Ίππος που προσεγγίζει τον "Kανόνα του Morris" υποχειριάσθηκε με ευγένεια από τον Κωνσταντίνο μας ο οποίος κατακτά ολοένα και περισσότερο τα "μυστικά" της σέλλας, γνωστού όντος ότι στην Ομάδα μας η πρώτη φάση της εκπαιδεύσεως είναι γυμνιππευτική. Κι αυτό διότι ο Κωνσταντίνος προετοιμάζεται για Αγώνες, κάτι που όσο κι αν αποφεύγει να συζητά είναι εμφανέστατο ότι τον απασχολεί.


     Επί τη ευκαιρία αυτής της προπονητικής ημερίδος, ο "compact" Ίππος "σφυγμομετρήθηκε και για την εκ μέρους του καταλληλότητα στην Έφιππη Τοξοβολία με πολύ ενθαρρυντικές τις πρώτες ενδείξεις.


     Προνόμιο για όλους μας η ίππευση και εξάσκηση σε έναν σωστά οργανωμένο Σταύλο, όπου βρίσκονται στη διάθεσή μας πολλοί και αξιολογότατοι Ίπποι.


     Και βεβαίως, η χαρά της Ιππικής συνεχίζεται πάντοτε μετά την αφίππευση εντός του Σταύλου απ΄ όπου και αρχίζει με την καθαριότητα της ιπποσαγής μετά την παύση της εργασίας Ιππευτηρίου.


     Κι ακόμη περισσότερο, σε όλη την έκταση της σταυλικής εγκαταστάσεως με την καθαριότητα όλων των χώρων και την διασφάλιση των προϋποτιθέμενων άριστων συνθηκών υγιεινής για τους Ίππους ως βασική υποχρέωση όλων μας προς αυτούς.


     Ωραίες ημέρες ενός καλοκαιριού που μόλις έφτασε και που προμηνύεται καρποφόρο και όχι μόνον για τα Στελέχη της Ομάδος μέσα στο νέο μας προπονητικό χώρο αλλά και για όλους τους μαθητές μας οι οποίοι, πλέον μπορούν να ιππεύουν ασφαλέστατους Ίππους και να προοδεύουν, απολαμβάνοντας την Ιππική αλλά και την Έφιππη Τοξοβολία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.