Παρασκευή 13 Απριλίου 2018


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ


     Κάποτε ένα από τα παλιότερα και Ιδρυτικά Μέλη της Ομάδος μου είχε πει "η Ομάδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός Κωνσταντίνε και ο πυρήνας αυτού είναι τα Μέλη της".
  

     Με αυτή του την φράση εννοούσε πως η Ομάδα τείνει συνεχώς να εξελίσσεται και να ανανεώνεται. ‘’Είναι αρκετοί αυτοί που θα περάσουν’’ μου είχε πει και ‘’πολλοί αυτοί που δεν θα καθίσουν’’, όμως όσοι από αυτούς τελικά μείνουν θα προσαρμοστούν με κατά τέτοιο τρόπο όπου θα μπουν στον πυρήνα αυτή της Ομάδας και σύμφωνα με αυτόν θα ακολουθήσουν.


     Στην περίπτωση όμως του Σταύρου, όχι απλώς μπήκε σε αυτόν τον πυρήνα αλλά αλληλεπέδρασε με τα μέλη αυτού κατά τέτοιον τρόπο που έφτασε σε σημείο να γίνει αγαπητός από όλους για την ψυχή του και να επηρεάσει άπαντες με το θάρρος και τον δυναμισμό που τον διακατέχει.  


     Όμως ο Σταύρος επειδή δεν αρκείται μόνο σε αυτό κατάφερε πάλι με τον δικό του τρόπο η επιρροή του να ξεπεράσει γεωγραφικά πλάτη και μήκη και να φθάσει μέχρι τους Δασκάλους μας στην αγαπητή Ουγγαρία.


     Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό το εκπληκτικό Μέλος της Ομάδος που προσέφερε πολλά σε αυτήν, από τον Αρχηγό της και ανυπομονώ να επιστρέψει από τις δουλειές του για να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε.

Εφιπποτοξοτικά!
   
Κωνσταντίνος Δαμιανάκης,  
Αρχηγός Ομάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.