Τρίτη 20 Μαρτίου 2018


"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"
ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ


     Σtoν "προθάλαμο" της Ανοίξεως και όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό για το νησί των Φαιάκων... Μία ...τρέλλα... Όπως σημειώνει ο επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας": "Σήμερα πήγαμε χαλαρά ... ήμασταν και λίγο πλακατζήδες έτσι να να είμαστε μια ωραίο ατμόσφαιρα που έλεγε και ο αείμνηστος Ηλιόπουλος". Και το αποτέλεσμα το βλέπουμε στο παραπάνω διασκεδαστικότατο βίντεο...


      Πάντα υπέροχοι οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοι διατηρούν σε κάθε Προπόνησή του, ένα πολυεπίπεδο και πολυπρισματικό ασκησιολόγιο εμπλουτισμένο με φόρμες Tai Chi, Wing Chun και Aikido.


     Προχωρημένες προπονητικές προσεγγίσεις στην ωραιότατη αυλή των Φαιάκων, με συνέπεια στον προπονητικό σκοπό αλλά και πολύ χιούμορ, όπως αρμόζει σ'  αυτούς που βιώνουν έναν τοπικό Πολιτισμό πολύ ξεχωριστό μέσα σε έναν ευρύτερο εθνικό χώρο.


     Κι αυτό το χιούμορ το οποίο αποτελεί βασική συνιστώσα ενός επιτυχημένου εκπαιδευτικού προγράμματος το βλέπουμε να "εξέχει" στις θετικότατες προσπάθειες όλων όσων συνθέτουν κάθε φορά την Γραμμή Βολής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας".


     Και αντίθετα απ΄ ό,τι θα φαντάζονταν κανείς, αυτό το "χιούμορ" όχι μόνον δεν μειώνει την μαχητικότητα των Κερκυραίων Κενταύρων αλλά και την εντείνει, όπως αποκαλύπτει πάντοτε το οπτικοακουστικό υλικό με το οποίο ο επικεφαλής του παραρτήματος ενημερώνει το Αρχείο των Προπονήσεων της Ομάδος μας.


     Και αυτή την φορά το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" υποδέχθηκε νέα Μέλη τα οποία όλοι εγκαρδίως καλωσορίζουμε στη μαχητική Οικογένειά μας και η συνεχής ανάπτυξη του Παραρτήματος αυτού σε όλους τους τομείς μας κάνει όλους υπερήφανους.


     Δεν έχουμε και πολλά να πούμε για τους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας" παρά μόνο την χαρά μας για τα όσα παρατηρούμε να επιτυγχάνουν.


     Τους ευχόμαστε, απλώς, να βιώνουν ολοένα και περισσότερο τα αγαθά του διαλογισμού Zazen με τον οποίο ο επικεφαλής του Παραρτήματος Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης βοηθά τους εκπαιδευομένους του να ολοκληρώνουν, τόσο αρμονικά και αποτελεσματικά, τις Προπονήσεις τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.