Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ...ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ


     Μεγάλη η χαρά να ξαναβλέπεις στα 'πάτρια" τον, ξενιτεμένο, πρώην Αρχηγό της Ομάδος μας να επιστρέφει για λίγες μέρες επαγγελματικής αδείας στην Ελλάδα και να σπεύδει αμέσως να χαρεί με τους παλιούς Συνασκουμένους του το αγαπημένο σε όλους μας περιβάλλον του Ιππευτηρίου.


     Και ακόμη μεγαλύτερη η χαρά να βλέπεις τον πρώην και τον νυν Αρχηγό με το Τόξο ανάμεσα στους τετράποδους ...συνεργάτες να τα λένε και να προετοιμάζονται για ένα πρόγραμμα συνασκήσεως που θα κατέληγε σε μια αρμονικότατη και θεαματικότατη Έφιππη Τοξοβολία.


     Τον Αρπάλυκο, ο οποίος έφτασε στην Αγγλία για να εργασθεί ως σταυλίτης καταφέρνοντας να γίνει  σε ένα χρόνο επίσημος Προπονητής της Βρεταννικής Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας και high scorer της Μεγάλης Βρεταννίας και τον Κωνσταντίνο ο οποίος ήδη υπόσχεται το 'πολλώ κάρρων".  


     Η παρουσία του Αρπάλυκου ανάμεσά μας στο Ιππευτήριο μας ξαναθύμισε την υπέροχη σχέση του με τον Ίππο .


     Και όταν τον ξαναείδαμε ...ιπτάμενο να καλπάζει και να τοξεύει καταλάβαμε πόσο δίκαια θεωρείται ο κορυφαίος Εφιπποτοξότης στη σημερινή Αγγλία.


     Αυτή, όμως, η ...επανενωτική ημερίδα είχε και την πανέμορφη παράμετρο και της παρουσίας της Εριθέλγης που ήρθε μαζύ με τον Αρπάλυκο αφήνοντας πίσω τους τους 75 Ίππους στον Αγγλικό Σταύλο όπου εργάζονται και εκπαιδεύουν  και ο Κωνσταντίνος δεν έχασε την ευκαιρία να την προχωρήσει με ένα από τα καλοσχεδιασμένα μαθήματά του.


     Τέλεια συνεργασία όλων, όπως πάντοτε στην Ομάδα, και η ευτυχής κατάληξη, με τον νυν Αρχηγό Ομάδος σε Έφιππη Τοξοβολία.


     Ο Κωνσταντίνος Δαμιανάκης καλπάζοντας με τον επιβήτορα Sepp έδειξε ότι ακολουθεί στα χνάρια του Αρπάλυκου υπό τις καλύτερες και πλέον ελπιδοφόρες προϋποθέσεις.


     Ευτυχής ο Ιδρυτής της Ομάδος, καθισμένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της επιστροφής, χαίρονταν όσο τίποτε την ευγένεια του σημερινού Αρχηγού να ταίζει στο στόμα τον προκάτοχό του με τα υπέροχα vegan εδέσματα που είχε προετοιμάσει η Εριθέλγη.  Σκηνές που μόνο στην Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" τεκμηριώνουν την συνέχεια ενός Ελληνισμού που δοκιμάζεται δεινά από τις διαλυτικές επιπτώσεις μιας διαιρετικής δημοκρατίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.