Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗΝ


     H γνωστή κερκυραϊκή βροχή και πάλι, ήταν το "σήμα κατατεθέν" της προπονητικής ημερίδος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" αλλά και το μέτρο εκτιμήσεως της προσηλώσεώς τους στο προπονητικό καθήκον και, μάλιστα, εκεί όπου η Προπόνηση θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί.


     προστάρηδες"-αρνητές των καιρικών φαινομένων δύο ...πιτσιρίκια Συνασκούμενοι να αψηφούν τη βροχή και να τοξεύουν. Υπάρχει ωραιότερη "εικόνα" μελλοντικών Πολιτών μιας χώρας;


     Και, απ΄ ό,τι φάνηκε, η βροχή δεν εμπόδισε και την ευστοχία των νεαρών και μεγαλύτερων  ...αρνητών της


     Όπως πάντα, ο επικεφαλής του Παραρτήματος, Χριστόφορος Κασφίκης εφήρμοσε μία ποικιλία ασκήσεων μεταξύ των οποίων και την τόξευση μέσω αποκρύπτουσας "κουρτίνας" η οποία, εν προκειμένω, ήταν συστάδα φυτών.


     Και πάλι το αποτέλεσμα της ευστοχίας υπήρξε ικανοποιητικό. Ούτε η βροχή, ούτε τα εμπόδια κάνουν τα βέλη των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" να ξεφύγουν από τον στόχο.


     Το ίδιο επιτυχείς υπήρξαν και οι τοξεύσεις από πλάγια θέση με την επιβαρυντική επίδραση της βροχής.


     Η προπονητική μεθοδικότητα που ακολουθείται γενικώς στην Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" και ειδικώς στο Παράρτημα της Κερκύρας και τούτη τη φορά απέδωσε εξαιρετικό αποτέλεσμα και στις κινητικές τοξεύσεις μέσα στον ιδανικό χώρο που παρέχει ο επικεφαλής του. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.