Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΣΤΟ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ 
ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΟΣ


     Το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" αποτελεί για την Ομάδα μας το υπέρλαμπρο βασίλειο της απλότητος. Υπό την καθοδήγηση του Αθανασίου, ενός σεμνού αλλά ικανότατου επικεφαλής, το αποτέλεσμα όλου του Παραρτήματος χαρακτηρίζεται από την ίδια σεμνότητα και αποτελεσματικότητα με "παρονομαστή" μιαν απλότητα που σε καθηλώνει.


     Χωρίς καμιάν έξωθεν "βοήθεια" και πάντα "εκ των ενόντων", αυτό το Παράρτημα κατάφερε να αναγνωρισθεί διεθνώς με την Σχολή Τυφλών Τοξοτών που λειτουργεί αλλά και να γίνει αξιαγάπητο με πολλές θετικές πρωτοβουλίες που υλοποιεί από το ...τίποτε, όπως και την διδασκαλία Ιππικής που ξεκίνησε για τα Μέλη του.


     Εδώ δεν υπάρχουν πανάκριβα "κλειστά Ιππευτήρια" και χρυσοπληρωμένοι, ιδανικοί, Ίπποι Σχολής, αλλά ένα χωράφι, μερικά κλαριά και κάποια καφάσια στο ρόλο των cavaletti μαζύ με ένα πανέμορφο και λατρευτό αλογάκι που, όμως, αθροίζουν ό,τι και όσα χρειάζονται για να γίνει κάποιος ένας καλός αλογατάρης.


     Το οπτικοακουστικό υλικό που μας έρχεται από το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" είναι ό,τι ωραιότερο έχουμε δει, όλοι εμείς οι λάτρεις της Φυσικής Ιππικής στην Ελλάδα. 


     Και είμαστε βέβαιοι ότι η ζέση του επικεφαλής αλλά και των Μελών του Παραρτήματος σύντομα θα αναδείξει την όλη προσπάθεια σε ένα ιδανικό ιππικό πόστο όπου πολλοί θα μπορούν να χαρούν την Ιππική μέσα στο αυθεντικότερο φυσικό περιβάλλον.


     Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την Σχολή Παραδοσιακής Τοξοβολίας που αναπτύσσει συνεχώς το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας", το αναδεικνύουν πραγματικέ σε ένα υπέρλαμπρο βασίλειο αποτελεσματικότατης απλότητος που είναι και το ιδανικό όλων μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.