Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Αναζητούμε το ...λάθος μας για να ερμηνεύσουμε την αλματώδη ...πρόοδο της Ομάδος μας στο κέντρο, στην περιφέρεια αλλά και στην Ευρώπη, όπου ο πρώην Αρχηγός μας διαπρέπει. 


     Το παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" ακολουθεί και αυτό την ...ειμαρμένη της προόδου της Ομάδος μας με μία εκπληκτική προπονητική ημερίδα της οποίας το περιεχόμενο ήδη αναρτήσαμε και σχολιάσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, βάσει της αναφοράς που μας απέστειλε ο επικεφαλής του.


     Πρόσωπα υγιή, οξυγονωμένα και, κυρίως, ισορροπημένα όπως μόνον όσοι ενασχολούμενοι με υγιείς δραστηριότητες μπορεί να είμεθα, είτε στην Αθήνα, είτε στη Κύπρο, είτε στην Καλαμάτα, είτε στην Κέρκυρα, είτε στην Χαλκίδα, είτε στην Αγγλία, είτε ...όπου γης, οι "Έλληνες Κένταυροι" χαιρόμαστε τον δυναμισμό τον οποίο μας δωρίζει η πολεμική τέχνη μας και, βεβαίως, χαιρόμαστε το Παράρτημα των Φαιάκων Συνασκουμένων μας παρακολουθώντας την συνεχή ανέλιξή του.


     Kαι για τους Κερκυραίους Συνασκουμένους μας η ευχή μας είναι να προοδεύουν διαρκώς με τον δυναμισμό της πολεμικής τέχνης μας ο οποίος μας καθιστά προνομιούχους πνευματικής και σωματικής υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.