Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΕΥΦΥΗΣ Ο ...ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ


    Ακολουθώντας το δοκιμασμένο μονοπάτι της ταυτόχρονης συνδυαστικής εκπαιδεύσεως, ο επικεφαλής του Παρατήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" ενέπλεξε, ευφυέστατα, τη μικρή κορούλα του στην κοινωνικοποίηση της νέας, τετράποδης, "ανακαλύψεώς" του την οποία προορίζει ως μελλοντικό εκπαιδευτικό Ίππο του Παραρτήματός του.


     Έτσι, ο Αθανάσιος Ψωρομύτης, την φορά αυτή, αντί να ασχοληθεί ο ίδιος με την διασύνδεση του νεολέκτου Ίππου με τον Άμθρωπο, εμπιστεύθηκε την λεπτότατην, αυτή, αποστολή σε ένα βρέφος το οποίο μπορεί να διεκπεραιώσει κατά τον καλύτερο τρόπο τον ρόλο αυτό δεδομένης της αφοβίας του αλλά και του σεβασμού τον οποίο τρέφουν οι Ίπποι προς τα παιδιά.


     Η ευφυία του επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων   Καλαμάτας" δεν μας εκπλήσσει διότι, Άνθρωπος της φύσεως, όπως είναι, αν και μη διαπεπιστευμένος, είναι σε θέση να "οσφραίνεται" το σωστό "δρόμο" και να πορεύεται πάνω σ΄ αυτόν κατευθυνόμενος προς τον σωστό προορισμό τον οποίο, είμαστε σίγουροι, θα κατακτήσει.. Και η τελευταία επιλογή του έδειξε απολύτως ...επιτυχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.