Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 
...ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ


     Στο Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" δεν ασκούνται μόνον μη βλέποντες αλλά και βλέποντες, ασχέτως εάν και αυτοί εξελίσσονται σε πολύ ιδιαίτερα πλάσματα στα οποία, σύντομα, η όραση θα είναι ...περιττή.


     Η αλληλοδιδακτική δείχνει πολύ υψηλή μεταξύ των Συνασκουμένων της Καλαμάτας και τα αποτελέσματά της αισθητά επί του στόχου.


     Πλήρες το ασκησιολόγιο των, εκεί, Προπονήσεων, εμπλουτισμένο με στατικές και κινητικές ασκήσεις ασκεί στη Τοξοβολία αλλά και γυμνάζει το σώμα μέσα στο φυσικό περιβάλλον της παραδοσιακής "ΚΡΗΝΗΣ".


     Ευφυείς οι στοχαστικές "απαιτήσεις" και η οργανωτική φαντασία του περιεχομένου των Προπονήσεων ανακαλεί ακόμη και "στόχους ...εικαζομένους" κάτι που συνηθίζεται σε διεθνείς αγώνες.


     Και οι Καλαματιανοί Συνασκούμενοί μας ανταποκρίνονται επιτυχώς στα "ζητούμενα", όπως τεκμαίρεται και από το οπτικο-ακουστικό υλικό των Προπονήσεων το οποίο επιμελώς μελετάται και αρχειοθετείται.


     Και είναι χάρμα ιδέσθαι να παρατηρούμε αυτή την ευστοχία των, εκεί, Συνασκουμένων να βρίσκει στόχο ακόμη και πίσω από 'αποκρύψεις" και ...παραλλαγές.


     Και όλα αυτά χωρίς διακρίσεις φύλου και ηλικίας, όπως ακριβώς ισχύει σε όλη την εφιπποτοξοτική Οικογένεια των "Ελλήνων Κενταύρων".


     Εν ολίγοις, δεν θα μπορούσαμε να αναμένουμε τίποτε λιγότερο από το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" γνωρίζοντας την ποιότητα και τις ικανότητες του επικεφαλής του αλλά και των Μελών του επί της Γραμμής Βολής αλλά και πέραν αυτής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.