Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Η ΥΛΗ ΒΟΑ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ 
ΚΑΙ 
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ


     Aμετροεπέστατη η ...ύλη, βοά την παρουσία της στο ένστικτο και αποκαλύπτει την τρισδιάστατη υπόστασή της σε όσους ποτέ δεν την είδαν με την φυσική όραση... Με την φλύαρη σιωπή της, η ύλη, επιμετρά και μαρτυρά σε όσους στερήθηκαν την όραση, τις ...διαστάσεις της, τη δομή και τη διαμόρφωσή της, αλλά και τα ...χρώματά της, αφού, ακόμη και τα χρώματα ψιθυρίζουν τη θωριά τους στο καλογυμνασμένο ένστικτο...


     Όλα τούτα επιχειρεί να αναδείξει η Σχολή Τυφλών Τοξοτών του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας", ακονίζοντας το ένστικτο των μαθητών της προκειμένου να τους ωφελήσει όχι μόνον στην άσκηση της λυτρωτικής Τοξοβολίας αλλά και στην ίδια την καθημερινότητά τους. 


     Για όσους "βλέπουμε" (και η λέξη εντός ...πολλών εισαγωγικών) μπορεί η ύλη να στέκει αμίλητη, τα χρώματα σιωπηλά, αλλά... δεν μπορούμε όλοι να έχουμε τις ίδιες ... "ειδικές δυνατότητες".


     Ωστόσο, ο επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" Αθανάσιος Ψωρομύτης και οι Συνασκούμενοι βοηθοί του Χρύσανθος Δρίτσας  και Ιωάννα Μητροπούλου έχουν την ευγνωμοσύνη όλων μας, βλεπόντων και μη, για την ανιδιοτελή αφιέρωσή τους στη βελτίωση της ποιότητος της ζωής Συνανθρώπων μας κι αυτό είναι έργο κοινωνικής ευποιίας σε μια "μαζοκρατική" εποχή απαξιώσεως των Αξιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.