Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟΥΣ
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     To "φυτώριο" των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" που με τόση ευγενή φροντίδα "έσπειραν" οι εξαιρετικοί Συνασκούμενοί μας, Χριστόφορος και Ειρήνη, ανθίζει ολοένα και εντονότερα. Αυτό φαίνεται και στο οπτικοακουστικό υλικό της τελευταίας ομαδικής εβδομαδιαίας Προπονήσεως που μας έστειλαν.


     Με μία αύξουσα δυναμική, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" δεν αναπτύσσονται μόνον αριθμητικώς, κάτι που λίγη σημασία έχει για την Ομάδα μας, αλλά είναι εμφανές μέσα από την όλη προπονητική "εικόνα" τους ότι ομογενοποιούνται επί τα βελτίω ως Τοξότες βελτιουμένων, τελικώς, των τοξευτικών επιδόσεών τους, όσο κι αν ο επικεφαλής τους Χριστόφορος δεν μένει απολύτως ικανοποιημένος απαιτώντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.


     Πράγματι, στην τελευταία αναφορά του που συνοδεύει κάθε Προπόνηση, ο Χριστόφορος δηλώνει ανικανοποίητος από τα αποτελέσματα της καταληκτικής ασκήσεως.


     Όμως, αν όλα τα εκτελούσαμε τέλεια, φίλτατε Χριστόφορε... θα χάνονταν η γοητεία της επαναλήψεως της προσπαθείας...


     Και αυτή η Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" έδειξε έναν συμπαγή και αρμονικό "όγκο πυρός" με πολύ καλό ομαδικό συντονισμό.


     Μέσα από την συλλογική προπονητική διαδικασία φάνηκε το ψυχοπνευματικό, εκείνο, όφελος που προσδοκούμε από μία παρόμοια δράση και που αποτελεί και το κίνητρο της ενασχολήσεώς μας με την Ενστικτώδη Τοξοβολία.


     Το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" αποτελεί Τιμή για το βορειο-δυτικό σύνορο μιας Ελλάδος η οποία τελεί σε πολιτισμική απαξίωση. Είθε η πορεία του να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό να λαμπρύνει τον τόπο του και την Πατρίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.