Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ...
...ΣΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ


    Στο σημερινό Μάθημα ξεκινήσαμε με εργασία εδάφους προκειμένου οι δύο μαθητές να γνωρίσουν τον νέο ίππο σχολής μας.


     Αρχικά ξεκίνησαν με ρυταγώγηση απ’ το έδαφος εν συνεχεία περάσαν σε υπερπήδηση εμποδίου.


     Μόλις επιτεύχθηκαν οι δύο αυτές ασκήσεις η Χρυσούλα σαν πιο έμπειρη μαθήτρια ξεκίνησε την συραγώγηση του Ίππου με τον Γεώργιο να την ακολουθεί.


     Στους δύο μαθητές ζητήθηκε να εκτελέσουν ότι περιλάμβανε το εκπαιδευτικό σεμινάριο συραγωγήσεως που είχε προηγηθεί προ δύο εβδομάδων χωρίς τις υπερπηδητικές τροχιές.


     Η Χρυσούλα ως μαθήτρια του Κωνσταντίνου θριαμβεύει σε ότι δύσκολο της ζητηθεί με αποτέλεσμα να εκτελέσει άψογα τις καλπαστικές τροχιές και να δυσκολεύεται στο βάδην αφού γι’ αυτήν όπως και στον εκπαιδευτή της ο βηματισμός αυτός φαντάζει απλός.


     Εφόσον μετά από λίγο εκτέλεσε άψογα την άσκηση που της είχε ζητηθεί η Χρυσούλα ανέλαβε να μεταδώσει τις γνώσεις της στον νέο μαθητή Γεώργιο και αυτός με την σειρά του να αριστεύει το ίδιο καλά.


     Στην επόμενη άσκηση χρησιμοποιήθηκε η σελίσκη προκειμένου να βοηθήσει την μαθήτρια στο ανακουφιστικό άνευ αναβολέων.


     Και πάλι το κορίτσι αυτό έφτασε πολύ γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα και την σειρά της πήρε ξανά ο Γεώργιος και αφού προετοιμάστηκε και στους 3 βηματισμούς κατάφερε και την υπερπήδηση εμποδίου με τον νέο του ίππο.


     Με την Χρυσούλα να κλέβει την παράσταση στο τέλος και ενώ είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν θέλει να ξαναπηδήσει εμπόδια Το χαμόγελό της στην παρακάτω φωτογραφία μάλλον το διαψεύδει.


     Διαφορετικοί χαρακτήρες, διαφορετικά φύλα και όμως όλοι έχουμε έναν κοινό τρόπο να εκδηλώνουμε την χαρά μας και αυτός είναι το χαμόγελο που επικρατεί στον Ιππευτήριο των "Ελλήνων Κενταύρων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.