Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ


     Εφιπποτοξοτική "αειφορία" όπου γης... "Έλληνες Κένταυροι" και τα Παραρτήματά μας στη Κέρκυρα και στην Χαλκίδα, τούτη τη βδομάδα, συνέχισαν τη δραστηριότητά τους.


     Στη Κέρκυρα μία -και πάλι- θεαματική Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας στον γνωστό κατάφυτο και χαλαρωτικό χώρο τους.


     Όμορφες στιγμές ψυχοπνευματικής ωφελείας για όλους και, όσοι δεν έχουν ακόμη κρατήσει Τόξο στο χέρι τους, αρκεί να δουν τα πρόσωπα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" ώστε να ανακαλύψουν το τι σημαίνει "τοξεύω".


     Παρακολουθώντας τους Κορφιάτες Συνασκουμένους μας ανακαλύπτουμε την εσωτερική γαλήνη και ισορροπία που κερδίζουν από Προπόνηση σ Προπόνηση και αναρωτιόμαστε για το πως αυτή την τόσο ψυχωφελή δραστηριότητα θα μπορούσαμε να την επεκτείνουμε σε όλους τους συμπατριώτες μας. 


     Στην Κέρκυρα, ο Χριστόφορος και η Ειρήνη κάθε βδομάδα μας δείχνουν μια συνεχώς αύξουσα καμπύλη ηθικού "κέρδους" για όλα τα Μέλη του Παραρτήματός τους και ευχή μας είναι το ίδιο να βλέπουμε κάθε φορά που με τον φωτογραφικό φακό 'τρυπώνουμε" στη Γραμμή Βολής τους.


     Στην Χαλκίδα ο δραστήριος αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" Γεώργιος Σταυριανόπουλος [Ιφικράτης]  και την τακτική εβδομαδιαία Προπόνηση στην παραδοσιακή Τοξοβολία κατάφερε, αλλά την μύηση νέου Μέλους στην Ιππική, ενώ επεφύλαξε και στον εαυτό του μία ατομική Προπόνηση Έφιππης Τοξοβολίας.


     Έχοντας ανακαλύψει ασφαλή Ίππο στη περιοχή του, ο Ιφικράτης μας δεν χάνει ευκαιρία να τον αξιοποιεί επ΄ αγαθώ εαυτού αλλά και των Μελών του.


     Πολλές καλές εξελίξεις προμηνύονται για το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" με την αφοσίωση του Αρχηγού του στο εφιπποτοξοτικό αντικείμενο.


     Όλοι ευχόμαστε στον Ιφικράτη να υλοποιήσει τα οράματά του και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.