Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΛΩΣΙΕΣ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Ένα "πείραμα", η τελευταία Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας": Η συνδυαστική διδασκαλία δύο διαφορετικών Σχολών με ασκήσεις στατικές και κινητικές και μία προθέρμανση με ασκήσεις Wing Chun και Αikido που δίνουν έμφαση στους ώμους και στη πλάτη.


     Στάσεις της Ιαπωνικής Τοξοβολίας, οπλίσεις  και τοξεύσεις ανάμεσα από τις πυκνές φυλλωσιές που κατακλύζουν τον ωραίο χώρο των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", αναπηδητικές βολές  και ...όχι μόνον... 


     Η ποιοτική μουσική που αποτελεί  και το "χαλί" της καθημερινότητος των Κερκυραίων "μπήκε" και στην Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" μετά από μία εύστοχη επιλογή ρεπερτορίου του συν-επικεφαλής του Παρατήματος Χριστόφορου Κασφίκη, συνοδεύοντας τις τοξεύσεις των Συνασκουμένων.


     Η Προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις αναπνοής αποθερμαντικού χαρακτήρος και πάλι σε ιαπωνικό "κάθισμα".


          Τα Επτάνησα διεκδικούν το δικαίωμά τους στον Πολιτισμό και η φύση του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" ενισχύεται από το πνεύμα της μητρικής Ομάδος ώστε να κατακτάται για όλα τα Μέλη του, σε κάθε συνάσκηση, το υψηλό ποιλιτισμικό επίπεδο που χαρακτηρίζει τους Έλληνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.