Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


     Kαι οι ..βλέποντες έχουν δικαίωμα στα οφέλη της Παραδοσιακής Τοξοβολίας στο Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" το οποίος είναι διεθνώς γνωστό ως το μόνο διαθέτον Σχολή Τυφλών Τοξοτών.


     Πολλοί συχνά ρωτούν εάν στο Παράρτημα αυτό γίνονται δεκτοί και ...βλέποντες ώστε να εκπαιδευθούν στην Τοξοβολία και η αλήθεια είναι ότι αυτή η ερώτηση μας κάνει υπερήφανους διότι έτσι καταλαβαίνουμε ότι οι "Έλληνες Κένταυροι Καλαμάτας" έχουν ταυτισθεί με τους τυφλούς Συνανθρώπους μας οι οποίοι μαθαίνουν την τέχνη της Τοξοβολίας σ΄ αυτή την διεθνώς ανεγνωρισμένη Σχολή.


     Δυναμικές, όπως πάντα, οι Προπονήσεις και την εβδομάδα αυτή στην καταπράσινη αυλή της παραδοσιακής ταβέρνας "ΚΡΗΝΗ" την οποία ευγενώς διαθέτει ο ιδιοκτήτης και Μέλος του Παραρτήματος, Συνασκούμενος Χρύσανθος Δρίτσας.


     Εδώ, σ'  αυτό τον ιστορικό, πλέον, χώρο όπου χάρηκαν την θεσπέσια κουζίνα της επώνυμοι Καλαματιανοί και όχι μόνον, όλοι οι Συνασκούμενοι, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, βρίσκουν την χαρά της αυτοσυγκεντρώσεως που τους οδηγεί σε ευστοχία και όχι μόνον επί του ...στόχου.


     Πολλά πράγματα στη σημερινή Ελλάδα μπορεί να μας "πληγώνουν", όμως, κάποια άλλα, όπως το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" δεν μπορεί παρά να μας κάνει υπερήφανους με τη λειτουργία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.