Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΑ ΒΕΛΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ


     Στο Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" η ένδειξη προόδου που σημαίνει η αύξηση των Τόξων στον οπλοβαστό ενισχύει το τεκμήριο προόδου το οποίο είναι τα βέλη επί του στόχου.


     Ο Χριστόφορος και η Ειρήνη, οι δύο συνεπικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", κάθε φορά που ολοκληρώνουν μία Προπόνηση του Παραρτήματός τους, μας κάνουν ακόμη περισσότερο υπερήφανους για την αρμονική "εικόνα" που αφήνει πίσω του το πρόγραμμά τους.


     Στα μάτια όσων παρακολουθούμε προσεκτικά την εργασία του κερκυραϊκού Παραρτήματος παραμένει ολοζώντανο το επίτευγμα μιας, πραγματικά, επιτυχημένης πορείας ανθρώπων που ανακαλύπτουν τον καλύτερο εαυτό τους και τον προσφέρουν με αυταπάρνηση στη μικρή αλλά δυναμική κοινότητα των "Ελλήνων Κενταύρων" στην οποία επενδύεται η κάθε πρόοδος του κάθε Μέλους.


     Το ιδιαίτερο "πνεύμα" των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" το οποίο είναι διακριτό σε κάθε δράση τους ήταν κι αυτή την φορά, χαρακτηριστικό. 


     Και σε τούτη την τελευταία Προπόνηση, οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοί μας βίωσαν ακόμη μια ψυχωφελή εμπειρία σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον με ασκήσεις αυτοσυγκεντρώσεως και οξύνσεως του ενστίκτου.


     Το πόσο τα κατάφεραν είναι αρκετά τα βέλη επί του στόχου για να το τεκμηριώσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.