Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


    Aνακυκλώστε ...έξυπνα τα σκουπίδια τα οποία μας προσφέρουν πάντα δωρεάν, προκειμένου να μας αποπροσανατολίσουν από την παγκόσμια δικτατορία που μας επέβαλαν, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι οι δικτατορίες "γκρεμίστηκαν" το ...1945. Και ανακυκλώστε τα επωφελώς για τον πλανήτη, αξιοποιώντας τα στην ... Πειραματική Τοξοβολία όπως κι εμείς που αξιοποιήσαμε την δωρεάν "προσφορά" μιας συστημικής φυλλάδας στο σημερινό πείραμα δοκιμής διατρητικότητος του βέλους "EASTON" που χρησιμοποιήσαμε και στις τρεις τοξεύσεις μας, ως εξής:


     Διαμορφώσαμε τρεις ομάδες ομόκεντρων cd's επί του στόχου με κοινή στερέωση:  Η πρώτη ομάδα απαρτίσθηκε από τρία [3] cd's ,  η δεύτερη από πέντε [5] cd's και η τρίτη από έξι [6] cd's.


     To βέλος όπως προαναφέρεται είναι ένα τυπικό εκπαιδευτικό "EASTON" με κλασική αιχμή τοξεύσεως επί ψαθίνου στόχου.



     Τα αποτελέσματα των τριών επαλλήλων τοξεύσεων με το ίδιο βέλος επί των συστημικών ...υποπροϊόντων τα παρακολουθούμε στα videos που ακολουθούν:


1. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΩΝ 3 CD'S


To βέλος διέτρησε άνετα και τα 3 cd's.


2. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΩΝ 5 CD'S



Το βέλος διέτρησε μόνον τα 4 cd's.


3. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΩΝ 6 CD'S


To βέλος διέτρησε και πάλι, μόνον τα 4 cd's..



     Mε το συγκεκριμένο, λοιπόν, βέλος και με Τόξο "KASSAI Falcon II" 37#, από απόσταση 12 μέτρων τα αποτελέσματα είναι η διάτρηση πάχους 4 cd's με ό,τι κι αν αυτό σημαίνει, τόσο από πλευράς διατρητικότητος βέλους όσο και από πλευράς αντοχής υλικού στόχου, πάντοτε, δε, με το βέλος ανέπαφο από τις προσκρούσεις του επί των cd's.


     Sic transit gloria ...συστημικών υποπροϊόντων, με εμάς να εκτιμούμε δεόντως τις προσφορές του συστήματος επ΄ ωφελεία της Πειραματικής Τοξοβολίας.Και την φορά αυτή μελετήσαμε την πρόσκρουση ενός κλασικού βέλους ασκήσεως επί μιας επιφανείας όχι συμβατικής αλλά που, εύκολα, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως ... αλεξίσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.