Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Αντί άλλης αναφοράς στην τελευταία Προπόνηση του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" το οποίο, κυριολεκτικώς ...οργάζει αυτό το καλοκαίρι, παραθέτουμε την ενημέρωση που μας έστειλε ο Συναρχηγός του με το σχετικό οπτικό υλικό από την συγκεκριμένη ημερίδα.


     Αγαπητοί συνασκούμενοι  ΚΑΛΗΜΕΡΑ απο την ΚΕΡΚΥΡΑ,

     Χθες 02/09/2017 η καθιερωμένη 3ωρη προπόνηση των ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ είχε ως εξής :


     Αρχικά μυήθηκαν 3 νέα μέλη ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ο ΑΛΕΞΙΟΣ και ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ μετά του 11χρονου υιού του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  με τον ΓΕΩΡΓΙΟ όχι μόνο  να εισέρχεται στην γραμμή βολής από την αρχή άλλα και να εκτελεί πλήρως όλες της ασκήσεις έως την σταδιακή απομάκρυνση από τον στόχο **.


     Το ασκησιολόγιο περιελάμβανε  :


Προθέρμανση.
Βολές σε πλαγία , προσθία και παρθία θέση .
Βολή επί του στόχου με εμπόδιο φυλλωσιά
Βολή επι του στόχου με πάτημα σε βατήρα ,και φυλλωσιά που εμπόδιζε την όραση σε ποσοστό 50% . Σε αυτή την άσκηση ξεκινήσαμε ένα βέλος περπατώντας αργά  και μετά στο δεύτερο και το τρίτο βέλος πιο γρήγορα.
Βολές με σταδιακή απομάκρυνση απο τον στόχο
Κυκλική κίνηση με πάτημα σε βατήρα  κατά την τόξευση
Ιπτάμενοι στόχοι εκτοξευόμενοι και από αριστερά και από δεξιά παρατηρώντας ότι υπήρχε διαφοροποίηση στην ευστοχία με την  αλλαγή της γωνιάς από την οποία εκτοξεύονταν ο στόχος .
Και μετά έπεσε το σκοτάδι, και δεν βλέπαμε την μύτη μας . Αυτό δεν μας σταμάτησε όμως συνεχίσαμε βολές στο στόχο με ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ αφού σε 10 συνεχείς τοξεύσεις δεν έφυγε ΟΥΤΕ ΕΝΑ βέλος ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΟΥ !!!!


     Θέλω ως συναρχηγός να ευχαριστήσω :

     Το παλαιό μέλος μας ΔΕΣΠΟΙΝΑ για την άψογη μύηση των νέων .



     Όλους τους αριστερόχειρες τοξότες της ομάδας που υπερέβαλαν εαυτούς μια και το 90% των ασκήσεων έγιναν με δεξιόστροφη φορά ( οι ζόρικοι όμως στα ζόρικα φαίνονται).


      Τον ΑΚΑΔΗΜΟ που για άλλη μία φορά έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε ( μόνο κάνα δυο σταγονίτσες) νερό προσφέροντας μας άλλη μια απίστευτη προπόνηση .

     Με εκτίμηση

     ΚΑΣΦΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.