Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΘΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 
ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ


     Όποιος παρακολουθεί προσεκτικά τις εργασίες του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" ασφαλώς θα πρόσεξε ότι, αυτό το καλοκαίρι, η αποτελεσματικότητα των Προπονήσεών του έχει, κυριολεκτικώς, εκτιναχθεί προς τα πάνω.


     Παρατηρώντας τις Προπονήσεις των αδελφών Κερκυραίων και μελετώντας, όπως πάντοτε, το οπτικοακουστικό υλικό τους το οποίο με επιμέλεια τηρεί ο ικανότατος και τυπικότατος Συναρχηγός του Παραρτήματος Χριστόφορος Κασφίκης χαιρόμαστε την όλην εκπαιδευτικήν αρμονία η οποία αποτελεί την αφετηρία της "φιλοσοφίας" μας.


     Πολύ πριν "βαθμολογήσουμε" την τοξευτική πρόοδο των Κερκυραίων Κενταύρων, στεκόμαστε στην ευταξία της διδασκαλίας άνευ της οποίας είναι αδύνατη κάθε πρόοδος και εκτιμώντας το υψηλό της επίπεδο δεν εκπλησσόμεθα και για τα, τελικώς, εμφανή οφέλη προόδου που επιδεικνύουν όλοι οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας", ειδικώς και με την εκεί περιστασιακή παρουσία του εξαιρετικού Εκπαιδευτή μας, Ακαδήμου ο οποίος, με θυσία του ελαχίστου ελεύθερου χρόνου που του επιτρέπουν τα υπηρεσιακά καθήκοντυά του, βάζει την "υπογραφή" του στην όλη πρόοδο του Παραρτήματος.


     Ήδη, το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" βρίσκεται στο καλύτερο "μονοπάτι" προόδου και αναπτύξεως χάρη και στο υψηλό πολιτιστικό επίπεδο του τοπικού πληθυσμού ο οποίος μπορεί να εκτιμήσει το ωφέλιμο αλλά και αισθητικώς άρτιον.


     Εφεξής, με τα "θεμέλια" να έχουν τεθεί βαθιά, οι Κερκυραίοι Κένταυροι μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα κινούνται με την σιγουριά του ...υπνοβάτη βελτιώνοντας συνεχώς το ένστικτό τους, όπως επιδιώκει το σύστημά μας προς ενίσχυση των φυσικών "σερβομηχανισμών" αυτοπροστασίας μας.



     Και η "ροπή" την οποία έδωσε και ο Ακάδημος τούτο το καλοκαίρι στο αγαπημένο μας παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" είναι βέβαιο ότι θα εξακολουθήσει και μετά την αναχώρησή του από το νησί των Φαιάκων να το οδηγεί στην εκπαιδευτική πρόοδο.


     λλωστε, τον Ακάδημο τον αναμένουμε όλοι στην Αθήνα ως απαραίτητο για την πρόοδο όλων των "Ελλήνων Κενταύρων" ενώ το Παράρτημα Κερύρας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια, του Χριστόφορου και της Ειρήνης, που εγγυώνται τον καλύτερο οιακισμό του.


     Η λειτουργία των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", αντάξια του πολιτιστικού επιπέδου του νησιού, μας τιμά όλους και ευχόμαστε στους Κερκυραίους Συνασκουμένους μας μια γόνιμη χειμερινή περίοδο με την συνέχιση των ρυθμών που ήδη έχουν κατακτήσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.