Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ  ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΕ!


     Με την εκπαιδευτική φροντίδα του Κωνσταντίνου, ο Πρωτεσίλαος έκανε τις πρώτες του καλπαστικές εξόδους με τοξεύσεις νοιώθοντας την ουσιαστική συγκίνηση της Έφιππης Τοξοβολίας υπό τα ενθουσιώδη βλέμματα όλων όσων ήμασταν παρόντες σε αυτή την ωραία στιγμή για όλη την Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων".


     Ο Κωνσταντίνος είχε "στοιχηματίσει" με τον εαυτό του να έχει αναδείξει σε αυτό το επίπεδο τον Πρωτεσίλαο πριν το προγραμματισμένο Σχολείο στην Ουγγαρία και για μια ακόμη φορά πέτυχε στον οραματισμό του και ο Πρωτεσίλαος, από σήμερα ενισχύει τον αριθμό των "μαχίμων" της Ομάδος μας!


     Άψογες και "επιθετικές" όλες οι σημερινές, πρώτες, καλπαστικές τοξευτικές έξοδοι του Πρωτεσίλαου, μας έκαναν όλους τους παρόντες που τον χαιρόμασταν να τον χειροκροτούμε και να τον επευφημούμε, ενώ ο Ίππος του έδειχνε να χαίρεται το όλο "κλίμα" και, βεβαίως, περισσότερο απ΄ όλους χαίρονταν ο Κωνσταντίνος μας ο οποίος έβλεπε τον μαθητή του να "σαρώνει".


     Σήμερα και ο μαθητής του Μάριου, Γεώργιος, τόξευσε καλπάζοντας ...δαγκωτά, σε ένα πρόγραμμα "προ εξετάσεων" μιας κι ο Εκπαιδευτής του τον προορίζει σύντομα για εξετάσεις.


     Στο δυναμικότατο "κλίμα" που διαμορφώνεται κάθε φορά που οι "Έλληνες Κένταυροι"  ...μπουκάρουμε στο Ιππευτήριο ο Γεώργιος δε θα μπορούσε να αφήσει τα ...σαγόνια του εκτός ...υπηρεσίας και ...voilà !


     εωμετρημένος" και άνετος, ο Γεώργιος ξεκίνησε τις έξι καλπαστικές του εξόδους προσομοιώνοντας τις εξόδους των εξετάσεων και κατάφερε να καρφώσει τα πέντε από τα έξι βέλη του στο μικρό στόχο. 


     Ο Γεώργιος έδειξε ότι μπορεί να περάσει τις εξετάσεις που του ετοιμάζει ο Εκπαιδευτής του Μάριος και οι δυο τους έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν!


     Στην Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" θαυμάζουμε τις γυναίκες Συνασκούμενες οι οποίες αποδίδουν ισοτίμως με τους άνδρες και η Χρυσούλα μας με τις αποδεδειγμένες ικανότητές της μας κάνει όλους να τη χαιρόμαστε κάθε φορά που εφιππεύει!


     Αυτή τη φορά, η Χρυσούλα μας εκλήθη να καταφέρει κάτι πολύ διαφορετικό από την Έφιππη Τοξοβολία την οποία λατρεύει και ασκεί με επιτυχία: Σήμερα, έπρεπε να βοηθήσει τον Ίππο μας να ρυθμίζει τους βηματισμούς του προ των εμποδίων με διδασκαλία ακριβείας!


     Αν και το αντικείμενο ήταν εξαιρετικώς απαιτητικό, η Χρυσούλα έδειξε ότι και αυτό το καταφέρνει! με τη γνωστή ικανότητα και μεθοδικότητα που την διακρίνει, έστω κι αν πάντα, στο τέλος, δηλώνει ...ανικανοποίητη από τον εαυτό της!


     Ακριβέστατη στην εκτέλεση των οδηγιών του Εκπαιδευτή της Κωνσταντίνου, βοήθησε τον Sir Oswald Mosley να αντιληφθεί πολλά και να "λειτουργήσει" υπεράνω του εμποδίου με μέτρο κινήσεως και συσπειρώσεως!


     Το finale και της σημερινής θριαμβικής ημέρας στο Ιππευτήριο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο παρά δύο τιμητικές καλπαστικές έξοδοι με τόξευση των Εκπαιδευτών Κωνσταντίνου και Μάριου οι οποίοι, με αυτόν τον τρόπο υπεδέχθησαν τον Πρωτεσίλαο στον "πυρήνα" της Ομάδος!


     Η ευτυχία και η πρόοδος των "Ελλήνων Κενταύρων"  την οποία εγγυάται η βαθύτατη τεχνογνωσία των Στελεχών τους, κάθε στιγμή είναι ορατή οπουδήποτε και αν δρούμε κι εκπαιδευόμαστε. Και σε λίγο, το μεγάλο "άλμα" ανοίγει ακόμη μεγαλύτερους ορίζοντες ομαδικής και ατομικής απολαύσεως της ζωής για όλους μας!


     Και το μεγάλο "άλμα" που προδιαγράφεται, μας χαρίζει ήδη ένα χαμόγελο που φαίνεται στα πρόσωπα των Μελών μας!


     Οι "Έλληνες Κένταυροι" δυνατοί και ...συμπαγείς, περνάμε σε μία ακόμη πιο "επιθετική τροχιά"  Έφιππης Τοξοβολίας αλλά, κυρίως, ζωής, έχοντας ως βασικό καθήκον την αξιοποίηση των εμπειριών για την βελτιστοποίηση του βίου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.