Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΤΟΛΜΩΝΤΑΣ 
ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΝΟΜΩΝ


     Ιερουργοί της μεγάλης τελετουργίας του Πολέμου, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" θα θεωρούσαμε πολύ ευτελές να ασχοληθούμε με τον ...Μωσαϊκό Νόμο τον οποίο απορρίπτουμε στα σκουπίδια της μετριότητος των ανθρωπίνων, ώστε να δηλώσουμε ότι εμείς δεν επιδιώκουμε την κατάργηση των Φυσικών Νόμων αλλά την ...υπέρβασή τους!


     Και ένα άλμα προς αυτή την υπέρβαση επιχειρήσαμε σήμερα αγνοώντας τις βασικές Αρχές ισορροπίας στη Τοξοβολία και αντικαθιστώντας τις με ένα υπερβατικό "σκεπτικό" του οποίου η επιλογή δικαίωσε εκείνο το γνωστό "Ο τολμών νικά"!


     Στη σημερινή ατομική Προπόνησή του ο Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" ασκήθηκε στη Τοξοβολία εξ' επαφής επί ...υαλίνου στόχου (!) και με μέγιστη προσδόκιμη απόσταση τα 3 μέτρα (λόγω της ευαισθησίας του στόχου) αυτός κατάφερε ευστοχία από 7(!!) μέτρα, χωρίς να προκαλέσει το παραμικρό στον υάλινο στόχο του. 


     Ακολούθως κινούμενος και ισορροπώντας επί ανώμαλης και μικρής προσφύσεως (στενός κορμός δένδρου) τόξευσε τρία βέλη επανειλημμένως, με όλα τα βέλη εντός στόχου!


     Ενθυμούμενοι τους αυστηρούς κανόνες της ενδεδειγμένης στάσεως κατά την Τοξοβολία, το άνοιγμα των ποδιών, την τοποθέτηση των πελμάτων, την ...ακινησία, εδώ, τίποτε από όλα αυτά δεν ίσχυσε!


     "Αιθεροβάμων" ο Τοξότης, ακυρώνοντας και αυτή τη ...βαρύτητα, ενισχύοντας το ένστικτο και μόνον, ετόξευσε ευστοχότατα υπό πλήρη σιωπή και αυτοσυγκέντρωση.


     Πιο ζενική Προπόνηση δεν έχει ξαναγίνει στη Σχολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και μόνον ο κανόνας "κάθε επόμενο και καλύτερο" μας κάνει να μην χάνουμε το ενδιαφέρον μας για τα όσα θα ακολουθήσουν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.