Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Στον, γνωστό, ιδανικό ιδιωτικό χώρο του το Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" αναπτύσσεται σαν το ... "παλιό κρασί'  συνεισφέροντας στον Πολιτισμό του ιστορικού νησιού με την εργώδη προσπάθειά του και την συνεχή ανάπτυξη του δυναμικού του.


      Την τελευταία Προπόνηση του Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" διηύθυνε ο Ακάδημος που βρίσκεται για υπηρεσιακούς λόγους στο νησί των Φαιάκων και ο οποίος, ευτυχώς, εκεί που βρίσκεται δεν μπορεί να ακούσει τα παράπονα των εδώ Συνασκουμένων του για την απουσία του, όμως, όλοι χαιρόμαστε γνωρίζοντας ότι όπου κι αν βρίσκεται ο Ακάδημος προσφέρει τα καλύτερα στην αγαπημένη μας Παραδοσιακή Τοξοβολία με τις ιγνώσεις και τις ικανότητές του.


     Η τελευταία Προπόνηση στη Κέρκυρα, με την ευταξία που επιτυγχάνει και διατηρεί ο Ακάδημος, έδειξε, απ΄αρχής μέχρι τέλους, ένα αποτέλεσμα θετικότατο, με συνοχή και αρμονία.


     Η Γραμμή Βολής αυτοσυγκεντρωμένη και εναργέστατη ενώ οι Συνασκούμενοι παρέμεναν συνεχώς ετοιμοπόλεμοι.


     Η εκτέλεση των ασκήσεων, στατικών και κινητικών, άψογη και οι συγκεντρώσεις επί των στόχων να μαρτυρούν την χαλαρή εσωτερική διάθεση όλων.


     Άξιοι συγχαρητηρίων ο Χριστόφορος και η Ειρήνη, που όχι μόνον αναπτύσσουν έναν αξιοπρόσεκτο πυρήνα Παραδοσιακής Τοξοβολίας σε ένα ακριτικό νησί αλλά και ο Ακάδημος ο οποίος εν μέσω ενός βαρύτατου υπηρεσιακού φόρτου βρίσκει τον χρόνο για να αφιερωθεί στους Κορφιάτες Συνασκουμένους του.


     Η Κέρκυρα, εξακολουθεί και δημιουργεί Πολιτισμό, όπως και οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" όπου λειτουργούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.