Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

"HEMATHLON 2017"


     Αν και ο σαββατιάτικος προπονητικός οργασμός της Ομάδος μας δεν μας επέτρεψε να απολαύσουμε τα προηγούμενα δρώμενα της διεθνούς οπλομαχητικής διοργανώσεως "HEMATHLON", σήμερα καταφέραμε να "επενδύσουμε" την αργία μας στην υπέροχη αυτή διοργάνωση με τους εγκρίτους Οπλοδιδασκάλους στο κλειστό Γυμναστήριο του Μετς.


     Όταν η Οπλομαχία διεκδικεί κύρος και σοβαρότητα εν μέσω βυζαντινιζόντων αγυρτών, τότε διεθνείς διοργανώσεις όπως αυτή προσφέρουν πραγματική γνώση στους διακόνους των Λευκών Όπλων.


     Πολλοί Οπλοδιδάσκαλοι κύρους δίδαξαν σε τούτη την διοργάνωση και, βεβαίως, οι Έλληνες Χρυσοβαλάντης Ταμπακάκης και Γεώργιος Ζαχαρόπουλος, κορυφαίοι μελετητές του οπλομαχητικού αντικειμένου όχι μόνον με πρακτική και ερευνητική δράση αλλά και με συγγραφική δημιουργία.



     Ο Δάσκαλος Γεώργιος Ζαχαρόπουλος είχε την ευγενή καλοσύνη να καλέσει σήμερα στον οπλομαχητικό στίβο τον Συνασκούμενό μας Γεώργιο Μυλωνόπουλο και να του προσφέρει μία λαμπρή διδακτικήν εμπειρία μαζύ με τους υπολοίπους μαθητές του ειδικού Σεμιναρίου του.


     Έτσι, μας δόθηκε ακόμη ευκαιρία να χαρούμε τον Συνασκούμενό μας Γεώργιο να ανταποκρίνεται επιτυχέστατα στη διδασκαλία του Δασκάλου.


     Ευγνώμονες προς τους δύο εγκρίτους Δασκάλους κ.κ. Χρυσοβαλάντη Ταμπακάκη και Γεώργιο Ζαχαρόπουλο. 



     Το ίδιο ευγνώμονες και προς τον ιδρυτή της Οπλομαχητικής Σχολής "Marxbrüder Guild Hellas" Οπλομάχο αλλά και διακριθέντα με χάλκινο μετάλλιο (στο Rapier και Dagger) στους τελευταίους διεθνείς αγώνες κ. Αναστ. Τριανταφύλλου, για την υπέροχη ημέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.