Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΔΙΑΚΟΠΗ!


     Σε προηγούμενη ανάρτησή μας σημειώναμε ότι στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" δε προσφέρουμε ..."φραπέ" και δεν οργανώνουμε ...Μπάρμπεκιου, αλλά είμαστε αφιερωμένοι στο εφιπποτοξοτικό αντικείμενό μας και το υπηρετούμε συνεχώς.


     Σήμερα, λοιπόν, σχεδόν όπως κάθε ημέρα, Μέλη μας ασκήθηκαν στο Ιππευτήριο (Κορωπί) αλλά και στο κέντρο των Αθηνών, οι μεν στην Ιππασία και Έφιππη Τοξοβολία, οι δε στην αυτοάμυνα με το Πρόγραμμα του "ΠΟΛΕΜΩΝΟΣ" και τον Νίκο Καπλατζή.



     H δημιουργικότητα της καθημερινής εξασκήσεως στα αντικείμενα του εκπαιδευτικού κύκλου μας συντελεί στην διατήρηση του υψηλού επιπέδου της Ομάδος μας και όχι μόνον...


     Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε να παραμένουμε συνεπείς με τους εαυτούς μας και, κυρίως, να νοιώθουμε "ζωντανοί" όπως και σήμερα στο Ιππευτήριο όπου οι δύο Ιωάννες και η Χρυσούλα μας μαζύ με τον Κωνσταντίνο και τον Μάριο χάρηκαν τα δικά τους βήματα προόδου.


     Τώρα που το καλοκαίρι μεγαλώνει και ζεσταίνει τις μέρες, αυτή η Ομάδα εντείνει τις προσπάθειές της για ομαδική πρόοδο και οι Εκπαιδευτές της, ο Κωνσταντίνος και ο Μάριος στέκονται αρωγοί στη προσπάθειά της.  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.