Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ


     Στη Σχολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" κάθε μαθητής προορίζεται όχι απλώς για έναν ικανό Ιππέα ή και Εφιπποτοξότη αλλά για έναν άριστο Εκπαιδευτή ο οποίος θα μπορέσει να ανελίξει τους μαθητές του και, κυρίως, την Ελληνική Ιππική! Και σε αυτό το πλαίσιο της προετοιμασίας κάθε μαθητή, ο Εκπαιδευτής αναθέτει στον προετοιμαζόμενο μία δοκιμαστική διδασκαλία επί αρχαρίου ώστε να βαθμολογήσει τον μαθητή του και ως προς την ικανότητα μεταδόσεως του ιππικού διδακτικού αντικειμένου.

Ο Εκπαιδευτής Μάριος Ευθυμιάδης

     Έτσι κάποτε ξεκίνησε ως μαθητής και ο σημερινός άριστος Εκπαιδευτής της Ομάδος μας Μάριος ο οποίος, αυτή την περίοδο, προετοιμάζει με ιδιαίτερη επιμέλεια για εξετάσεις τον μαθητή του Γεώργιο, έναν νεαρό Συνασκούμενο 19 μόλις χρόνων με ιδιαίτερο Ήθος και ικανότητες.

Ο Συνασκούμενος Γεώργιος

     Στο τελευταίο, λοιπόν, μάθημά του ο Μάριος ανέθεσε στον Γεώργιο την διδασκαλία ενός εισαγωγικού μαθήματος στην Κωνσταντίνα μας η οποία, αν και "δεδιδαγμένη" το είχε ανάγκη επιστρέφοντας στον στίβο μετά από μακρά απουσία λόγω των μαθητικών της υποχρεώσεων.

Η Συνασκούμενη Κωνσταντίνα

     Με επιβλέποντα, λοιπόν, τον Εκπαιδευτή Μάριο, ο μαθητής του Γεώργιος ανέλαβε την μικρή Κωνσταντίνα προκειμένου να την επαναφέρει στην ιππική ...τάξη και τα κατάφερε υποδειγματικά, όπως κατέγραψε η κάμερα στα χέρια του Εκπαιδευτή ο οποίος παρατηρούσε την ασφάλεια του μαθήματος καθ'  όλη την διάρκειά του. Από την πρώτη στιγμή της ρυταγωγήσεως μέχρι και την τελευταία, την προσομοίωση Έφιππης Τοξοβολίας σε βάδην, ο Γεώργιος απεδείχθη για άλλη μια φορά άριστος "ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" βοηθώντας με σύνεση και διεξοδικότητα την Κωνσταντίνα να ξανασυνδεθεί με την Ιππασία  και όλα τα πλάνα αυτού του μαθήματος πιστοποιούν την άριστη επένδυση διδασκαλίας του Μάριου στο μαθητή του Γεώργιο αλλά και την άριστη διάθεση της Κωνσταντίνας να επανασυνδεθεί με την αγαπημένη της Ιππασία. Ας απολαύσουμε ένα προς ένα τα "ομιλητικότατα" πλάνα αυτού του πολύ ιδιαίτερου μαθήματος:













     Τίποτε το τυχαίο στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" όπου η αγαθή καρδιά ανοίγει ορίζοντες προόδου για όλους! 

Εκπαιδευτής και μαθητής στο Ιππευτήριο.

     Το μόνο δύσκολο σ'  αυτή την Ομάδα είναι να ξεχωρίσεις τον καλύτερο μιας και όλοι, καθένας στο πόστο του, είναι άριστοι με τον Κωνσταντίνο και τον Μάριο να συναγωνίζονται μόνον στην ...τελειότητα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.