Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΕΔΩ ΜΟΝΟΝ ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ 
ΚΑΙ ΟΧΙ ...ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ!


     Στην Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" δεν περνάμε "καλά" γιατί κάνουμε ..."χαβαλέ", ή ...μπάρμπεκιου, ή ..."πηγαδάκια"! Περνάμε, πραγματικά, ΚΑΛΑ διότι είμαστε αφιερωμένοι στο εφιπποτοξοτικό αντικείμενό μας, επικεντρωμένοι στην Έφιππη Τοξοβολία, τιμώντας τον ιδεολογικό προσανατολισμό της Ομάδος μας και με πλήρη αλληλοσεβασμό, όπως αρμόζει σε Έλληνες!


     Συναντιόμαστε στο Ιππευτήριο, ή στη Γραμμή Βολής, ή όπου αλλού ορίζεται να ασκηθούμε και ξεκινάμε αμέσως να εργαζόμαστε επάνω στο, κατά περίπτωση, προσχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τηρώντας το Σχολείο Σιωπής, υπακούοντας στις οδηγίες των Εκπαιδευτών μας, επικεντρωμένοι στην ατομική πρόοδό μας αλλά και με τη προσδοκία να δούμε και τους, γύρω, Συνασκουμένους μας  να προοδεύουν εξίσου. 


     Και όταν ολοκληρώνουμε την εκπαιδευτική μας δραστηριότητα επιστρέφουμε στα σπίτια μας κουρασμένοι και ευτυχείς για τις αποδόσεις και τις επιδόσεις μας, πραγματικά ευδαίμονες για την επιλογή μας να είμαστε Μέλη μιας "Οικογενείας" όπως οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ".


     Όχι, στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" δεν σερβίρεται ..."φραπέ", δεν προσφέρονται ...τσικνισμένα λουκάνικα με ...τσίπουρο Τυρνάβου, ούτε ...σπατανέικο κοκκινέλι με ...τυροκαφτερή! Αυτά μπορείτε να τα χαρείτε και στου Ψυρρή χωρίς να είστε αναγκασμένοι να τα καταναλώνετε σε έναν Σταύλο.


     Κι όσοι επιμένετε να βλέπετε έναν χώρο πνευματικής και σωματικής ασκήσεως ως "καφωδείο" μπορείτε να επιλέξετε ανάλογους χώρους  οι οποίοι μπορεί να μη χαρακτηρίζουν την Ιππική, την Τοξοβολία ή την Έφιππη Τοξοβολία αλλά, σίγουρα, χαρακτηρίζουν την κενότητα και μοναχικότητα αυτών που αισθάνονται περισσότερο την έλλειψη κοινωνικότητος παρά την έλλειψη του Ίππου και του Τόξου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.