Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΝΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ


     Από σήμερα και κατόπιν αναγνωρίσεώς τους από το Δ.Σ. της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας" η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" και η Σχολή αποκτούν δύο νέους αξίους Εκπαιδευτές, τους μέχρι στιγμής Εφιπποτοξότες και Εκπαιδευτές υπό επίβλεψη Κωνσταντίνο Ε. Δαμιανάκη και Μάριον Ι. Ευθυμιάδη.


     Οι ως άνω αναγνωρισθέντες Εκπαιδευτές, λόγω των διακεκριμένων ικανοτήτων τους, κατάφεραν να διαπιστευθούν ως Εφιπποτοξότες μέσα σε ένα, μόλις, τετράμηνο, από της εγγραφής τους στην Ομάδα μας και να φθάσουν στο επίπεδο του Εκπαιδευτή μόλις σε εννέα μήνες, αφαιρουμένου του χρόνου της στρατιωτικής θητείας τους η οποία επακολούθησε αμέσως μετά την διαπίστευσή τους.


     Μετά την απόλυσή τους από τον Στρατό και την επάνοδό τους στην Ομάδα μας, οι δύο Εκπαιδευτές μας επέδειξαν υψηλότατες ικανότητες τόσο ως Εκπαιδευτών υπό επίβλεψη, όσο και διοικητικές με αποτέλεσμα ο, αυστηρώς και ατέγκτως, επιβλέψας τις επιδόσεις τους να κρίνει υπευθύνως ότι ήδη είναι ικανοί προς ανεπίβλεπτη άσκηση καθηκόντων πολύ προ της ετήσιας προβλεπόμενης δοκιμασίας. 


     Συγκεκριμένα, από της επανόδου τους (17η Δεκεμβρίου 2016) οι δύο Εκπαιδευτές μας επέδειξαν άριστες επιδόσεις σε όλα τα διεξαχθέντα μαθήματά τους και στις ατομικές Προπονήσεις τους άνευ ΟΥΔΕΝΟΣ ατυχήματος ή απροβλέπτου περιστατικού, διώκησαν ως θα έδει την Ομάδα, ο καθείς στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και υπήρξαν προς όλους, μηδενός εξαιρουμένου, αγαπητοί με κυρίαρχη την αριστοκρατικώς ευγενή διαγωγή την οποία η Πλατωνική, αντιδημοκρατική και αντιπαρακμιακή, Πολιτεία θέτει ως προϋπόθεση των Πολιτών της.




     Συμβολικώς, οι περγαμηνές και των δύο στερεώθηκαν με δέρμα περιχειριδίου Μογγόλου Τoξότη ώστε να βρίσκουν πάντοτε στόχο οι προσδοκίες τους και με μία μικρή σφαίρα από κόκκινο κοράλλι που προέρχονται από το Βουδιστικό Μοναστήρι Gandan Tegchlen του Ulaanbaatar της Μογγολίας με την ευχή η ώριμη σοφία του Βούδα να τους φωτίζει στο έργο τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.