Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΟ ΜΗΝΑ 
ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ


     Η διαρκής ανάπτυξη της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" μετά την ανάληψη της αρχηγίας της από τον Κωνσταντίνο Δαμιανάκη δείχνει και μία συνεπαγόμενη ανάπτυξη της Σχολής της με μαθήματα και Προπονήσεις συνεχώς αυξανόμενα ποιοτικώς αλλά και αριθμητικώς.


     Έτσι, αυτό τον μήνα η Σχολή μας όχι απλώς επαύξησε τα μαθήματα και τις Προπονήσεις της αλλά και ευτύχησε να αναδείξει ακόμη μία νέα Εφιπποτοξότρια, μάλιστα, με ρεκόρ επιτυχίας βαθμολογίας εξετάσεων (91,5%) αλλά και να προβληθεί και για δεύτερη φορά διεθνώς μέσω των σελίδων του κορυφαίου περιοδικού Παραδοσιακής Τοξοβολίας, κάτι που σύντομα θα παρουσιάσουμε.


     Και ήταν σε αυτό τον μήνα που τα δύο κορυφαία Στελέχη μας επιδεικνύοντας άριστες εκπαιδευτικές ικανότητες ανεγνωρίσθησαν ως Εκπαιδευτές.


     Πολλά μαθήματα, πολλές Προπονήσεις, αρκετές αναδείξεις, κυρίως πολλά χαμογελαστά πρόσωπα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" πιστοποίησαν από την πλευρά τους την επιτυχημένη λειτουργία μιας Σχολής η οποία επιδιώκει πρωτίστως την ωφέλεια των μαθητών και Εκπαιδευτών της.


     Μία καθημερινή σκληρή εργασία στο Ιππευτήριο από τον Αρχηγό της Ομάδος μας Κωνσταντίνο Δαμιανάκη αλλά και από τον Υπαρχηγό της Μάριο Ευθυμιάδη δείχνει ότι αποδίδει, πια, πολύ σημαντικούς καρπούς σε ουσιαστικήν εκπαίδευση και όχι, απλώς, στατιστικούς δείκτες. 


     Και αυτό δεν αποδίδεται μόνον στα δύο κορυφαία Στελέχη της Ομάδος μας αλλά σε όλα τα Μέλη της και, βεβαίως, στον Εκπαιδευτή Παραδοσιακής Τοξοβολίας Νικόλαο Καραίσκο (Ακάδημο), στον Εκπαιδευτή Σπαθασκίας Σπυρίδωνα Νικόλη (Πρωτεσίλαο) και στον ειδικό Εκπαιδευτή Αυτοάμυνας Νίκο Καπλατζή.


     Στο Ιππευτήριό μας αλλά και στη Γραμμή Βολής, από τις 31 ημέρες αυτού του μηνός οι 19 μας βρήκαν εν δράσει σε όλους τους τομείς των ενδιαφερόντων της Ομάδος μας, κάτι που σημαίνει σχεδόν καθημερινή ομαδική δραστηριότητα που δεν παρατηρείται σε κανένα αντίστοιχο εκπαιδευτικό "χώρο".


     Ασφαλώς, έπαινος αξίζει και στους επικεφαλής των Παραρτημάτων μας, την νεαρή Αρχηγό του Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΥΠΡΟΥ" Εφιπποτοξότρια Αναστασία Φωτίου, τον Αρχηγό των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" Συνασκούμενο Αθανάσιο Ψωρομύτη, τον Αρχηγό των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" Εφιπποτοξότη Γεώργιο Σταυριανόπουλο (Ιφικράτη) και τους Συναρχηγούς των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" Συνασκουμένους Χριστόφορο Κασφίκη και Ειρήνη Ψαίλα. 


     Ένας συγκροτημένος Οργανισμός με παγκόσμιες-πρώτες διακρίσεις και ευρύτατη διεθνή απήχηση και αποδοχή, ευδιοίκητος, πολυμελής και, κυρίως, αξιόμαχος υπόσχεται μία διαρκή πρόοδο και αυτό έγινε ιδιαιτέρως αισθητό κατά τον μήνα που μόλις αποχαιρετάμε, ευγνώμονες για όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την έξαρση προόδου! 


     Ευχή μας είναι η εφεξής διατήρηση της, οργασμικής πλέον, δραστηριότητος της Ομάδος μας, επ΄ αγαθώ των μαθητών μας και της Ελληνικής Έφιππης και Παραδοσιακής Τοξοβολίας που εκπροσωπούμε από το 2005. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.