Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΜΕ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΦΡΙΓΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ


     Μια πολύ καλή "ψαριά" προόδου και σήμερα στο Ιππευρτήριο των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" με τον Αρχηγό και Εκπαιδευτή της Ομάδος μας Κωνσταντίνο να προάγει τους μαθητές μας με πρώτη τη Μάριον που ετοιμάζεται για τις εξετάσεις της διαπιστεύσεώς της ως Εφιπποτοξότριας.


     Με τη διδασκαλία του Κωνσταντίνου, σήμερα η Μάριον μας έδωσε πολύ ωραία στιγμιότυπα της προετοιμασίας της για τις εξετάσεις οι οποίες σύντομα θα ανακοινωθούν και τις οποίες μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος εντός ή εκτός της Ομάδος μας Στο βίντεο που ακολουθεί η Μάριον ανασύρει βέλος το οποίο τοξεύει σε καλπασμό επί του στόχου.


     Στο δεύτερο, μόλις, μάθημά του ο Χρήστος μας, εξετέλεσε και αυτός άψογα το προβλεπόμενο ασκησιολόγιο προς ικανοποίηση όλων όσων τον παρακολουθήσαμε.


     Τέλος. η Ιωάννα μας η οποία μας έδωσε τη χαρά της παρουσίας της για μαθήματα ερχόμενη από την Καλαμάτα στο Παράρτημα της οποίας ανήκει, σήμερα, στο τέταρτο μάθημά της μας ενθουσίασε με τους καλπασμούς της με τους οποίους ο Κωνσταντίνος ολοκλήρωσε την ημερίδα.


     Επειδή, όμως, κανείς δεν μπορεί να αντέξει κοντά και κάτω από τον ...Ίππο, και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος δεν παρέλειψε τρεις άριστες καλπαστικές τοξευτικές διαδρομές, έτσι για να μη μείνει με το παράπονο της ...απραγίας.


     Κι έτσι, με το απαράμιλλο στυλ της Ιωάννας που εγκαταλείπει τον Ίππο της με ένα θριαμβευτικό αποχαιρετιστήριο άλμα, έληξε ακόμη μία εκπαιδευτική ημερίδα σε ένα Ιππευτήριο απίστευτης ζωντάνιας και προόδου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.