Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΣΤΗΝ  ΚΟΡΥΦΗ


     Με τον Αρχηγό των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" Κωνσταντίνο Δαμιανάκη να κατευθύνει επιτυχώς ακόμη μία μύηση Ίππου στην Έφιππη Τοξοβολία, η σημερινή εκπαιδευτική ημερίδα στο Ιππευτήριό μας είχε ως κατάληξη την αποδοχή του Camelot στη ...παρέα μας.


     Ο Κωνσταντίνος συνεργαζόμενος άριστα με την μαθήτριά του Μάριον κατάφεραν σε διάστημα δύο ωρών να ανελίξουν τον Camelot ώστε να αποδέχεται το Τόξο και την χρήση του στη ράχη του με κατάληξη την απρόσκοπτη άσκηση Έφιππης Τοξοβολίας.



     Η, εν όψει εξατάσεων, Μάριον, με την διακριτή ικανότητά της στην Ιππική αλλά και με την αγάπη της προς τον Ίππο όχι μόνον συνέβαλε δραστικώς στην ανέλιξη αυτή αλλά και στο τέλος, χάρηκε και η ίδια την Έφιππη Τοξοβολία με τον Camelot.


     Προηγουμένως, ο νέος αυτός Ίππος υπεβλήθη σε όλες τις προβλεπόμενες δοκιμασίες συμπεριφοράς εμφανιζόμενος ιδανικός από πλευράς ιππευτικής με μόνο κενό την αποδοχή του Τόξου, κάτι πολύ φυσικό αφού δεν είχε ποτέ προηγουμένως εκτελέσει παρόμοια αποστολή ως Ίππος Σχολής απλής Ιππασίας, βεβαίως, ιδανικός.


     Ενθουσιασμένη και η Μάριον, όπως και ο Κωνσταντίνος, τον χάρηκαν από κοινού και τον εισήγαγαν στη συνέχεια στην κυρίως αποστολή του-μας.


     Ο Κωνσταντίνος προέβη στην εισαγωγή του Ίππου στην αποδοχή της χρήσεως του Τόξου από εδάφους, όπως προβλέπει το σύστημά μας.


     Το ίδιο έκανε με την ίδιαν επιτυχία και η Μάριον, με τον Ίππο να αποδέχεται ολοένα και περισσότερο θετικά την χρήση του Τόξου.


     Ο Camelot ανεδείχθη εξαιρετικός ακόμη και στην πλέον απαιτητική δοκιμασία με ελάχιστην αντίδραση όταν τα βέλη "σφύριζαν" κάτω από την κοιλιά του!


     Εν ολίγοις, η αποδεδειγμένα επιτυχής τακτική που η υπαγορεύει η υψηλή τεχνογνωσία των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" απέδειξε ότι σε ελάχιστο χρόνο μπορούμε, πια, να αναδεικνύουμε οιονδήποτε Ίππο σε απολύτως συνεργάσιμο Ίππο Σχολής Φυσικής Ιππικής και Έφιππης Τοξοβολίας,


     Και η αγαστή συνεργασία που ακολουθείται στο εσωτερικό της Ομάδος μας αποτελεί εγγύηση άριστου αποτελέσματος για όλους.


     Στο τέλος της σημερινής εκπαιδευτικής ημερίδος φάνηκε και πάλι ότι η διατήρηση υψηλότατου επιπέδου διανθρωπίνων σχέσεων είναι ό,τι πιο σημαντικό για την πρόοδο μιας μικρής Κοινωνίας Ελλήνων οι οποίοι ζουν με επιλογή την ποιότητα ζωής...


     ...και όχι μόνον στον τομέα της Ιππικής!


     Αυτό επιβεβαιώθηκε το ίδιο βράδυ στο Διοικητικό Συμβούλιο όπου όλοι χειροκροτήσαμε τον Αρχηγό για την έξαρση της Ομάδος σε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο αποδοτικότητος με τη συνεχή συμβολή του στη πρόοδο όλων των Μελών του αλλά και με την φροντίδα του ώστε η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" να διατηρεί την ποιοτική ομοιογένειά της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.