Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΒΟΛΗ 
ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
"ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ"


     Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της "ΙΕΡΑΣ ΦΙΛΕΝΘΕΩΝ ΙΣΤΙΗΣ" και με κόσμο να παρακολουθεί "θύραθεν" στον διάδρομο, έγινε η προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ της Ελένης Βλάσση "ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ", που γυρίστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Πανεπιστημίου Κρήτης, με την συμμετοχή πολλών ηθοποιών αλλά και της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Η σκηνοθέτις και το δημιούργημά της απέσπασαν για άλλη μια φορά τα θερμά χειροκροτήματα του Κοινού που την κράτησε αρκετά μετά το τέλος της προβολής για να την συγχαρεί.

                                                                                                 Όσο επαναλαμβάνονται οι προβολές αυτού του δημιουργήματος της Ελένης Βλάσση τόσο θα πιστεύουμε ότι, οσονούπω, θα απαιτηθεί το ...Spοrtpalast του Βερολίνου για την επόμενη.


     Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" παρακολουθήσαμε και πάλι την προβολή αυτού του ιστορικού ντοκιμαντέρ  σαν να  ήταν η πρώτη φορά, ανακαλύπτοντας ολοένα και περισσότερα "δείγματα" του ταλέντου της Ελένης Βλάσση, ευγνώμονες και για την ίδια αλλά και για την θρησκευτική Κοινότητα της "ΙΕΡΑΣ ΦΙΛΕΝΘΕΩΝ ΙΣΤΙΗΣ" και της κ. Προέδρου της που, κατά την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, τίμησαν κατά τον καλύτερο τρόπο το φύλο τους και τον Πολιτισμό.



Σκηνή από τα γυρίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.