Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
4/ΧΙΙ/2016


    Η αδιάλειπτη η δράση του Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" και παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής, δείχνει να αφήνει τα θετικά σημάδια της στους Χαλκιδείς Συνασκουμένους μας.


     Οι στάσεις βελτιώνονται, οι τεχνικές βελτιώνονται, το "ΑΣΚΗΣΗ, ΑΣΚΗΣΗ και πάλι ΑΣΚΗΣΗ!" του Δασκάλου Kassai Lajos διαρκώς επαληθεύεται!


     Και, βεβαίως, δεν περιμέναμε να μας πει δια ζώσης ο επικεφαλής του Παραρτήματος Ιφικράτης το πόσο καλά τόξευσε σε αυτή τη Προπόνηση ο Παναγιώτης μας διότι το καταλάβαμε και μόνον από το οπτικό υλικό αυτής της Κυριακάτικης εξορμήσεώς τους.


     Η αυξομείωση των μεγεθών και αποστάσεων στόχου ήταν ο "πυρήνας" αυτής της Προπονήσεως των Χαλκιδέων Συνασκουμένων μας. Μία "ψυχανεμιζόμενη" προσέγγιση της "Τοξοβολίας εξ' επαφής" που δείχνει την κοινή εκπαιδευτική "συχνότητα" επί της οποίας "κινούμεθα" στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ".


     Ασφαλώς, όμως, αυτή η Προπόνηση είχε και κινητικές ασκήσεις και τοξεύσεις με κλειστά μάτια (και πάλι ΕΥΓΕ Παναγιώτη, ο Ιφικράτης μας είπε τις επιδόσεις σου!) αλλά και υπόμνηση της σημασίας της αναπνοής για τον Τοξότη.


     Εμείς είμαστε υπερήφανοι για τον Ιφικράτη και το Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" που οξυγονώνουν διανοητικώς και σωματικώς νεαρούς Συνέλληνες τους οποίους ένα παρακμιακό σύστημα ενός διεφθαρμένου κράτους τους θέλει να ευτελίζονται υπαρξιακώς στις καφετέριες και θεωρούμε ότι αυτή είναι η σημαντικότερη ΠΟΛΙΤΙΚΗ πράξη για τον τόπο και τον χρόνο! Διότι, "Πολιτική" δεν είναι η κομματική ψηφοθηρία αλλά η προσφορά ψυχοπνευματικής ωφελείας προς εκείνους που, πρωτίστως, τη δικαιούνται και η διακονία του ιδίου του Πολιτισμού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.