Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ


     Η σοφή γλαυξ, λίγο πριν την τελετουργική εμφάνιση της μεγάλης σημερινής πανσελήνου, ήταν έτοιμη να δεχθεί τα "θωπευτικά" βέλη της Τοξοβολίας μας εξ'  επαφής πάνω στην αέρινη και αιωρούμενη επιφάνεια η οποία δεν έπρεπε να τρωθεί.


     Το "απόσπασμα" πανέτοιμο και όλος ο εκπαιδευτικός εξοπλισμός στη διάθεσή ...του.


     Ενδιαφέρουσες τοξεύσεις απεκάλυψαν ...χαρακτήρες, με αθώους ιδαλγούς, πολυμήχανους Οδυσσείς και ...ανάμεικτους, όλοι να συνθέτουν έναν αυθεντικό "δακτυλικό αποτύπωμα" μιας πολυπρισματικής κοινωνίας και μιας ομάδος πολεμιστών.


     Η γλαύξ στάθηκε "μάρτυρας" ενός ωφέλιμου απογεύματος, σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, χωρίς εξάρσεις και υφέσεις, αλλά με κοινό παρονομαστή την άνοδο όλων κατά ένα ασήμαντο μεν αλλά, πάντως, ακέραιο "σκαλοπάτι".


     Οι θωπευτικές ψαύσεις των βελών επί της γλαυκός έδειξαν καλά "μαντάτα" και η ευαίσθητη επιφάνεια υπέστη πολύ λιγότερη "ταλαιπωρία" από την αναμενόμενη... 


     Το βαθμολογικό εξαγόμενο ικανοποιητικό και για τους τρεις ...Γεωργίους στη σημερινή Γραμμή Βολής.


     Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις ότι "αυτό" λειτουργεί ...από μόνο του και δε χρειάζεται καμία ένταση ώστε "αυτό" να λειτουργήσει...


     Σε κάθε περίπτωση και σήμερα πλησιάσαμε λίγο πιο κοντά στο ποθητό αποτέλεσμα της βελτιστοποιήσεως των τοξεύσεών μας και η ωκύπους μεγάλη σελήνη που μόλις αχνοφέγγει στο στερέωμα το επιβεβαιώνει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.