Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

ΙΕΡΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


     Ακόμη ένα ήρεμο φθινοπωρινό απόγευμα στο γνώριμό μας, κατάφυτο, "ορεινό" περιβάλλον για τη μελέτη και απόλαυση της σχέσεως της έλξεως της χορδής με την διεύθυνση και απόσταση από τον στόχο στην οποία υποψιάζει η Τοξοβολία εξ επαφής. 


     Ακόμη ένα βήμα βελτιώσεως όχι μόνον όσων σήμερα προχώρησαν πιο βαθιά στο σοβαρό αυτό, εισαγωγικό, κεφάλαιο της Ενστικτώδους Τοξοβολίας αλλά και αναδείξεως Ιερουργών και όχι, απλώς, "Εκπαιδευτών" οι οποίοι θα μπορούν να το μεταλαμπαδεύσουν και στα υπόλοιπα Μέλη των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Την ίδια μέρα που η Ελλάδα πυρπολείται από τα ασύγγνωστα λάθη των ντόπιων λαθρομεταναστών γραικύλων, κάποιοι ελάχιστοι Έλληνες επιμένουμε στην αυτοβελτίωσή μας πριν υποδείξουμε στον "άλλο" και απαιτήσουμε από εκείνον το τι πρέπει να κάνει. Και το "εσωτερικό" μονοπάτι της Ενστικτώδους Τοξοβολίας δεν είναι, απλώς, μία "αθλητική ατραπός" αλλά μία νοο-ασκητική γεφύρωση η οποία άγει σε όχθη νηφαλιότητος πνεύματος, απολύτως απαραίτητη σε στιγμές κρίσεως  π ο λ έ μ ο υ  όπως οι παρούσες...


     Σήμερα χρησιμοποιήσαμε και τα πρώτα κρουστικά βέλη τα οποία άρχισε να κατασκευάζει για την Ομάδα μας ο Σπυρίδων Νικόλης (Πρωτεσίλαος) τον οποίο ευχαριστούμε.


     Ο δικός μας Πρωτεσίλαος, επιδιδόμενος συστηματικώς τα τελευταία δύο χρόνια στην κατασκευή και επισκευή βελών, δείχνει ότι ήδη έχει αποκτήσει μιαν αξιοσημείωτην εμπειρία στο αντικείμενο και οι κρουστικές παραλλαγές του έρχονται να συμπληρώσουν την μεγάλη γκάμα παραδοσιακών και άλλων βελών που κατασκευάζει, ήδη, επιτυχέστατα και, μάλιστα, σε πολύ οικονομικές τιμές, ανταγωνιστικότερες με εκείνες του εμπορίου. 


     Το σημερινό ασκησιολόγιο προέβλεπε έναν προϊδεασμό της μελλοντικής εξασκήσεως στη "Τόξευση εξ επαφής" και, βεβαίως στη "Τόξευση μέσω..." κάτι που όπως διαπιστώσαμε συνηθίζεται συχνά σε διεθνείς αγώνες.


     Ομολογουμένως, όλοι σήμερα ήσαν εμφανώς βελτιωμένοι και οι τοξεύσεις τους ήσαν πλέον του ικανοποιητικού.


     Παρατηρώντας προσεκτικά την βελτίωση όσων παρακολουθούν τη τακτική συνάσκηση στη Τόξευση εξ επαφής είναι προφανής η ωφέλεια αυτής της συνασκήσεως η οποία δείχνει ότι πρέπει να καθιερωθεί για ολόκληρη τη διανυόμενη Προπονητική Περίοδο.


     Και όλα τούτα μετά από μία πολύ εποικοδομητική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" η οποία έδωσε νέα ώθηση σε ανανεώσεις και ευρύτερες προοπτικές της εφιπποτοξοτικής δραστηριότητός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.