Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ ΤΟΞΟΤΩΝ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"
23/Χ/2016


     H Σχολή Τυφλών Τοξοτών του Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" όπως και όλα τα Παραρτήματα της Ομάδος μας το τελευταίο σαββατοκύριακο, διεξήγαγε τη καθιερωμένη ομαδική Προπόνησή της με τη συμμετοχή τεσσάρων τυφλών και τεσσάρων βλεπόντων Τοξοτών οι οποίοι, βλέποντες, βοήθησαν στις ασκήσεις του τυφλούς Συνασκουμένους τους ακόμη και στη διεξαγωγή κινητικών ασκήσεων!


     Υπό την προσεκτική επίβλεψη του επικεφαλής του Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" Αθανασίου Ψωρομύτη, ακόμη μία επιτυχής Προπόνηση της Σχολής Τυφλών Τοξοτών έλαβε χώρα στη παραλία της Καλαμάτας με μία ποικιλία τοξευτικών ασκήσεων σχεδιασμένων τόσο για την πρόοδο των τυφλών Μελών μας όσο και των βλεπόντων.


     Και από τις εμπεριστατωμένες αναφορές που μαζύ με το οπτικοακουστικό υλικό για κάθε Προπόνηση, στέλνει ο επικεφαλής του Παραρτήματος δεν προκύπτουν μόνο σημαντικές παρατηρήσεις για την ανάπτυξη της διδασκαλίας στους τυφλούς αλλά, εξίσου και στους βλέποντες Συνασκουμένους.


     Οι Προπονήσεις των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" δεν θεωρούνται, απλώς, αλλά είναι οι πλέον δύσκολες εξ όλων των Παραρτημάτων των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Στις Προπονήσεις αυτές ο Αρχηγός Βολής θα πρέπει να ισορροπήσει την ταυτόχρονη πρόοδο τυφλών και μη, Συνασκουμένων με γνώμονα την κοινή ασφάλεια αλλά και προαγωγή δεξιοτήτων και, ως φαίνεται, αυτό επιτυγχάνεται πάντοτε σε αυτή τη "γωνιά" της Ελληνικής Παραδοσιακής Τοξοβολίας.


     Όχι από συγκυρία αλλά από σύμπτωση προπονητικών τακτικών όλων των Παραρτημάτων μας, αυτή την ημέρα, όπως και στα υπόλοιπα Παραρτήματα έτσι και στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" η τόξευση κατά ιπταμένων στόχων είχε την "τιμητική" της.


     Η πνετυματική τάξη και το συνεπές προπονητικό σύστημα που εφαρμόζει στο Παράρτημά του ο, άξιος επαίνου, επικεφαλής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" Αθανάσιος Ψωρομύτης, διασφαλίζει μία πρόοδο η οποία εμπνέει διεθνή αναγνώριση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.