Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΥΠΡΟΥ"
22/Χ/2016


     Mε ανεπτυγμένη Γραμμή Βολής και ευφυές στήσιμο στόχων που προκαλεί το τοξευτικό ενδιαφέρoν των νεαρών ασκουμένων η τελευταία ομαδική Προπόνηση της 22ας Οκτωβρίου 2016, των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΥΠΡΟΥ".


     Παρατηρώντας προσεκτικά τους νεαρούς Κυπρίους Τοξότες επισημαίνουμε την άνεση αλλά και την μαχητικότητα στο άνοιγμα της χορδής που δείχνει μια αξιοπρόσεκτη σθεναρότητα που, ομολογουμένως, δε μας είναι συνηθισμένη σε μία ευρωπαϊκή κοινωνία "αναλωσίμων αγελάδων".


     Στις φωτογραφίες που μας ήρθαν από το Νησί, χαρήκαμε και τη "μαχητικότητα" που απεκάλυψε η κινησιολογία των σωμάτων των παιδιών που συμμετείχαν σ' αυτή τη Προπόνηση, δείγμα αλκής μιας νεολαίας με χρέος επιβιώσεως! 


     Κι όλα τούτα, τα προσέξαμε όχι μόνον στα μεγαλύτερα παιδιά της Γραμμής Βολής αλλά και στα μικρότερα.


     Είναι προφανές ότι οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΥΠΡΟΥ" συμβάλλουν θετικότατα στη διάπλαση υγιών χαρακτήρων εκεί όπου αυτοί είναι απαραίτητοι και για μια ακόμη φορά ανεδείχθησαν άξιοι επαίνων τόσο η Αρχηγός  του Παραρτήματος Εφιπποτοξότρια Αναστασία Φ. Φωτίου, όσο κι ο Πατέρας της Φώτιος Φωτίου ο οποίος με την ανεκτίμητη συνδρομή της επιβλέψεώς του υποστηρίζει τη λειτουργία του εκεί Παραρτήματός μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.