Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Oι υπηρεσιακές υποχρεώσεις τουΑντιπροέδρου της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας" Νικολάου Καραίσκου (Ακάδημου) που τον οδήγησαν για μερικές εβδομάδες στη Κέρκυρα, υπήρξαν η αφορμή για μία δυναμική Προπόνηση με τα Μέλη του εκεί Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Εξαιρετικοί οι κορφιάτες Τοξότες μας, έδωσαν τη χαρά στον Ακάδημο μιας πολύ ικανοποιητικής συνασκήσεως επιτρέποντάς του να εφαρμόσει ένα ρηξικέλευθο προπονητικό πρόγραμμα όπως λεπτομερώς το αναφέρει στην μεταπροπονητική Αναφορά του.


     Οι Κερκυραίοι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" τη φορά αυτή "γεύθηκαν" μια πρώτη αίσθηση της προπονητικής ικανότητος του Ακάδημου ο οποίος είναι γνωστός για τη στρατιωτική μεθοδικότητα, την ηρεμία αλλά και την αυστηρότητα στην εκτέλεση ενός προγράμματος. 


     Ασκήσεις κινητικές με άψογην εκτέλεση από τους Κερκυραίους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ"!


     Ασκήσεις ισορροπιστικές με επίσης άψογην εκτέλεση από τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" από τους οποίους, ασφαλώς, δε περιμέναμε τίποτε λιγότερο με την αγαπημένη μας Ειρήνη, εξ αυτών, να διαπρέπει και στον αρμονικότατο χορό με εναέρια ακροβατικά πανιά!


     Πριν ένα χρόνο στη Κεφαλονιά, φέτος στη Κέρκυρα, ο Ακάδημος με την Όλγα δε ξεχνούν την ...κενταύρεια "καταγωγή" τους, μεταφέροντας το έμβλημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" σε τόπους Πολιτισμού!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.