Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΟΣ

Εφιπποτοξότης Μηνάς Τσομπανιάν

     Λαμβανομένων υπ΄ όψη των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεωντου μέχρι τώρα αναπληρωτή Αρχηγού Ομάδος Εφιπποτοξότη Δημητρίου Χρήστου (Αρπάλυκου) το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" απεφάσισε την πρόσκαιρη αντικατάστασή του με τον ιεραρχικώς ακολουθούντα Εφιπποτοξότη Μηνά Τσομπανιάν και μέχρι την ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας του Αρχηγού Ομάδος Εφιπποτοξότη Κωνσταντίνου Δαμιανάκη οπότε, ο τελευταίος, θα αναλάβει κανονικώς τα καθήκοντά του.

Εφιπποτοξότης Δημήτριος Χρήστου (Αρπάλυκος)

     Το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" ευχαριστεί τον μέχρι τώρα Αρχηγό και αναπληρωτή Αρχηγό Ομάδος Εφιπποτοξότη Δημήτριο Χρήστου (Αρπάλυκο) για την ανεκτίμητη προσφορά του στην Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και την Ελληνικήν Έφιππη Τοξοβολία και εύχεται στον, από 7ης Αυγούστου 2016, αναλαβόντα αναπληρωτή Αρχηγό Ομάδος Εφιπποτοξότη Μηνά Τσομπανιάν καλήν επιτυχία στην αποστολή του. 

Ο αναλαβών αναπληρωτής Αρχηγός Ομάδος
Εφιπποτοξότης Μηνάς Τσομπανιάν

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΡΧΗΓΟΥ:

     Καλή σας ημέρα Συνασκούμενοι και μέλη των "Ελλήνων Κενταύρων"!

     Ωσότου λήξει την θητεία του Αρχηγού Κωνσταντίνου Δαμιανάκη και, τελικώς, αναλάβει τα καθήκοντά του, θα έχω την χαρά και την Τιμή να τον αναπληρώσω ως αναπληρωτής Αρχηγός κατά την ερχόμενη προπονητική περίοδο.

     Όποιος επιθυμεί μάθημα Ιππασίας θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου για να κανονιστεί, επίσης οποιαδήποτε απορία η βοήθεια χρειαστείτε θα είναι χαρά μου να σάς βοηθήσω και θα είμαι πάντα διαθέσιμος στο τηλ. 698 9889 667, η σε προσωπικό μήνυμα.

     Εύχομαι οι γνώσεις που αποκόμισα την περίοδο εκπαίδευσης μου να βοηθήσουν και εσάς όπως θα συνεχίσω να εκπαιδεύομαι και να μαθαίνω από τους αρχαιότερους.

     Να έχετε ένα όμορφο υπόλοιπο καλοκαιριού.

     Εφιπποτοξοτικά,

     Μηνάς Ιάκωβος Τσομπανιάν
     Εφιπποτοξότης - αναπληρωτής Αρχηγός "Ελλήνων Κενταύρων".


     Ο Εφιπποτοξότης Μηνάς Τσομπανιάν, εφεξής, θα είναι και ο, υπό επίβλεψη, Εκπαιδευτής Ομάδος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.