Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

TO KOΡΥΦΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

"TRADITIONELL BOGENSCHIESSEN"
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ 
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ"





     Μία από τις εγκυρότερες διεθνείς ειδικές επιθεωρήσεις Παραδοσιακής Τοξοβολίας που εκδίδεται στη Γερμανία και κυκλοφορεί σε ολόκληρο τον Κόσμο  παρουσιάζει από τις σελίδες της την Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ". Το "TRADITIONELL BOGENSCHIESSEN" που εκδίδεται από το 1996 στο Ludwigshafen από την πολυτάλαντη εκδότιδα κ. Angelika Hörnig κάνει την ιδιαίτερη Τιμή στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" να τους παρουσιάσει στο ειδικό επετειακό τεύχος του των 20 χρόνων της κυκλοφορίας της επιθεωρήσεως, σε ένα δισέλιδο αφιέρωμα, κάτι που τιμά όχι απλώς την Ομάδα μας αλλά την ίδια την Ελληνική Παραδοσιακή και Έφιππη Τοξοβολία.


     Αφετηρία αυτού του τιμητικού αφιερώματος υπήρξε ένα μήνυμα της εκδότιδος του περιοδικού, από τις 28 Ιουλίου 2015, με το οποίο μας ζητήθηκαν πληροφορίες για την ιστορία και τη δράση της Ομάδος μας, κάτι στο οποίο αμέσως ανταποκριθήκαμε. Έκτοτε, κυκλοφόρησαν τρία τεύχη σειράς του "TRADITIONELL BOGENSCHIESSEN" για να δημοσιευθεί το σχετικό αφιέρωμα στο επετειακό-πανηγυρικό τελευταίο! 


     Με μία πολύ εξειδικευμένη και επιμελώς επιλεγμένη θεματολογία, το "TRADITIONELL BOGENSCHIESSEN" καλύπτει όλο το φάσμα της Παραδοσιακής Τοξοβολίας από την ιστορία της μέχρι την υψηλή πρακτική της σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.


     Όλα τα είδη της Παραδοσιακής Τοξοβολίας, ακόμη και η Τοξοβολία δια Τοξοθυρίδων στην οποία εμείς δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση, παρελαύνουν από τις σελίδες αυτής της εμπνευσμένης εκδόσεως για ένα Κοινό που ενδιαφέρεται σε βάθος για το Τόξο το οποίο, όπως και ο Ίππος, στήριξε τον ανθρώπινο Πολιτισμό. 


     Γενικώς, το περιοδικό αυτό προάγει την πολύπλευρη έρευνα στη Παραδοσιακή Τοξοβολία και καταφέρνει να κρατά τον αναγνώστη του πάντοτε ενήμερο σε ό,τι αφορά στις πτυχές της.


  Το "TRADITIONELL BOGENSCHIESSEN" ήδη από το περασμένο καλοκαίρι είχε κάνει μία διακριτική νύξη στην Ομάδα μας όταν, στο τεύχος 77, δημοσιεύεται μία φωτογραφία από τα "γυρίσματα" του ντοκιμαντέρ "Ένας Θεός γεννιέται" με ένα από τα Μέλη της Ομάδος μας 


     Η φωτογραφία αυτή, με "πρωταγωνιστή" τον Συνασκούμενο Παντελή Γιαννίκο, έκανε μεγάλη εντύπωση σε πολλούς, δείχνοντάς τον να τοξεύει μέσα από έναν καταρράκτη και η αρχισυνταξία μας τίμησε με τον ευγενή, συγκινητικό και ακριβολόγο υποτιτλισμό "Hellas" αντί του "Griechenland".

     H δισέλιδη παρουσίαση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στη διεθνή επιθεώρηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας "TRADITIONELL BOGENSCHIESSEN" έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη δημοσιότητα που ήδη απολαμβάνει η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας, στην Ελλάδα και διεθνώς.




ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

     Μετά την δημοσίευση της προβολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" η Εκδότις, κ. Angelika Hörnig μας απέστειλε ένα έγγραφο με το οποίο μας ζητούσε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού μας προκειμένου να μας ...καταθέσει το ποσόν των 64,75 € ως αντίτιμο οφειλόμενο από την έκδοση του περιοδικού προς ...εμάς! Δηλαδή, η ευγενής Γερμανίδα Εκδότις, όχι μόνον μας προέβαλε αλλά και αυτεπαγγέλτως κινήθηκε ώστε να εξοφλήσει όχι μόνον μη ωφειλόμενα αλλά ...

     Ακόμη ένα μάθημα για τα "ήθη" της ...φαιδράς πορτοκαλέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.