Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΑΠΟ ΤΟΥΣ
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΥΠΡΟΥ"


     H δεκαπεντάχρονη Aρχηγός του Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΥΠΡΟΥ" Αναστασία Φ. Φωτίου η οποία πριν ένα χρόνο, τέτοιαν εποχή, κατακτούσε το αργυρό μετάλλιο στους διεθνείς αγώνες μεσαιωνικής Τοξοβολίας "MAEC 2015", εδώ και καιρό, έχει εγκατασταθεί σε έναν εξαιρετικό χώρο και εργάζεται με ένα πανέμορφο αλογάκι σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".  


     Με τη βοήθεια του ακούραστου Πατέρα της, η νεαρή Αναστασία μας, δίνει μεγάλη προσοχή στην εξοικείωση του Ίππου της με τη λεπτή αποστολή της Έφιππης Τοξοβολίας η οποία προϋποθέτει υψηλές παραμέτρους συνεργασιμότητος.


     Από το φωτογραφικό υλικό που λαβαίνουμε βλέπουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι η Αναστασία δε παραλείπει το παραμικρό προκειμένου να καταστήσει το αγαπημένο της τετράποδο ιδανικό στην αποστολή του μη φειδόμενη κόπων.


     Έτσι και η ίδια η δεκαπεντάχρονη Αναστασία εξελίσσεται σε μία άριστη αμαζόνα και όχι μόνον...


     Δείχνει ότι και οι μαθητές της μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια και ωφέλεια την Ιππική και την Έφιππη Τοξοβολία!


     Παρακολουθώντας τη δουλειά της αγαπημένης μας Αναστασίας βλέπουμε ότι τίποτε από όσα εφαρμόζονται στη Σχολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" των Αθηνών δεν παραλείπεται στη Σχολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΥΠΡΟΥ"!


     Είναι δε μεγάλη η ικανοποίησή μας να χαιρόμαστε τις προόδους των εκεί μαθητών μέσα από τη δουλειά μιας δεκαπεντάχρονης Αρχηγού η οποία τιμά όχι μόνον τη καταγωγή αλλά και την ηλικία της!


     Η εκπαιδευτική παράδοση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και στη περίπτωση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΥΠΡΟΥ" βρίσκει τη δικαίωσή της, λόγος για τον οποίο όλοι νοιώθουμε ευγνώμονες στη νεαρή Αναστασία Φ. Φωτίου αλλά και στην Οικογένειά της η οποία την στηρίζει σε όλη της τη προσπάθεια!


     Στη δεκαπεντάχρονη Αρχηγό των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΥΠΡΟΥ" Αναστασία Φ. Φωτίου μία η ευχή μας: Πάντα τα "βέλη" σου στο στόχο σου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.