Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 
ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ι. ΚΑΛΕΝΤΖΗ


     καπανέας" της επιστήμης της Ψυχολογίας και με ένα βαρύτατο βιογραφικό παρά το νεαρότατο της ηλικίας του, ο Ψυχολόγος Αντώνιος Ι. Καλέντζης παρουσίασε σήμερα το πρώτο βιβλίο του (εκδόσεων "ΑΡΝΑΟΥΤΗ") με αδημοσίευτες, ακόμη, επιστημονικές έρευνες της τελευταίας διετίας, απολύτως απαντητικές σε σύγχρονα ερωτήματα ψυχικής υγείας. 


     Σε ένα ιδιαιτέρως φιλόξενο περιβάλλον, στη Πλάκα, ο Αντώνιος Ι. Καλέντζης προσέφερε σε όλους που είχαμε την τύχη να τον ακούσουμε άφθονα ερεθίσματα ψυχικής ανορθώσεως μέσα σε μιαν εποχή η οποία κάθε άλλο ευνοεί κάτι τέτοιο κάνοντάς μας να νοιώθουμε ευγνωμοσύνη για την ευγενή του προσφορά προς τον συνάνθρωπο.


     Κι εμείς οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" έχουμε πολλούς περισσότερους λόγους να του είμαστε ευγνώμονες διότι μέσα στις ευρύτατες επιστημονικές του δημοσιεύσεις, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει, χειραγωγεί συμβουλευτικώς τους "σχεδιαστές" της εκπαιδεύσεως της Ομάδος μας με σοφές συμβουλές και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που σχετίζονται με την απαιτητική Πολεμική Τέχνη μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.