Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
Σάββατο, 2α Ιουλίου 2016


     Ο φυσιοκεντρικός χαρακτήρας των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ»  υπαγορεύει σε όλους μας τη διαρκή επαφή μας με τη μητέρα Φύση-κοιτίδα υγιών πλασμάτων και καθαρών νοών, όπως επιδιώκει και το πρόγραμμα της Σχολής μας. Έτσι, όλη μας η εκπαίδευση προορίζεται να διεξάγεται πάντοτε σε υπαίθριους χώρους, φυσικούς, καθαρούς και χωρίς εγωιστικές ανθρωποκεντρικές παρεμβάσεις.


     Κατόπιν αυτών, η τελευταία ομαδική Προπόνηση στη Παραδοσιακή Τοξοβολίας της, λήγουσας , 8ης Προπονητικής Περιόδου σχεδιάστηκε να διεξαχθεί σε ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο της κεντρικής Ευβοίας, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Χαλκίδα, στο Παλιόρεμα Στενής Δίρφυος.


     Σε ένα φυσικό περιβάλλον γεμάτο καταρράκτες, λίμνες κι άφθονα νερά, η τελευταία μας Προπόνηση αυτής της περιόδου σχεδιασμένη από τον επικεφαλής του Παραρτήματός μας των ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ» και τον Συνασκούμενό μας Μηνά Τσομπανιάν επιχειρεί να μας αφήσει τη καλύτερη φυσική αίσθηση της εκπαιδευτικής χρονιάς που χάνεται πίσω μας.


     Το πρόγραμμα της τελευταίας, αυτής, εκπαιδευτικής ημερίδος όπως μας το οργάνωσαν οι δύο προαναφερθέντες «σχεδιαστές» της είναι το εξής: 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΩΡΑ 08:45 π.μ.

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΩΡΑ 09:00 π.μ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 200 μέτρα μετά τη νέα γέφυρα    Χαλκίδος 10:00 π.μ.

ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ μετά από 45 χιλιόμετρα αμαξιτού δρόμου 11:00 π.μ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 11:00π.μ. - 11:30 π.μ.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 11:45 π.μ. - 13:15 μ.μ.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΕ ΛΙΜΝΗ και κατόπιν γεύμα 13:30 μ.μ - 15:00 μ.μ.

ΧΑΛΑΡΩΣΗ 15:00 μ.μ. - 16:00 μ.μ.

ΣΠΑΘΑΣΚΙΑ 16:00 μ.μ. - 16:45 μ.μ.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 16:45 μ.μ. - 17:30 μ.μ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ 18:00 μ.μ.

ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ 18:10 μ.μ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ 19:00 μ.μ.

ΓΕΝΙΚΑ:

1. Παρακαλούνται τα μέλη να φέρουν τον ατομικό τους εξοπλισμό (Τοξοβολίας και Σπαθασκίας)  καθώς και την προβλεπόμενη ενδυμασία της ομάδος, καπέλο καθώς και όσα ατομικά αντικείμενα τους είναι απαραίτητα.

2. Πέραν δε αυτών σημαντικό είναι να φέρουν ατομικό γεύμα, νερό για όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς και μαγιώ και πετσέτα αν επιθυμούν να κολυμβήσουν.


3. Η απόσταση από Χαλκίδα έως το προπονητικό σημείο είναι 45 χλμ.

ΧΑΡΤΗΣ:
[κλικάρετε επάνω του]


     Σε όλους θα σταλεί και προσωπικό ενημερωτικό μήνυμα με οδηγίες για την δυνατότητα συμμετοχής και όσων το επιθυμούν και δε διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσον.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.