Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

"ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ"
[ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ]

Η Σκηνοθέτις κ. Ελένη Βλάσση εν μέσω "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"

     Στον κινηματογράφο "ΑΛΚΥΟΝΙΣ" έγινε σήμερα η πρώτη ειδική προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ "ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ" της Ελένης Βλάσση στο πλαίσιο της προβολής των παραγωγών του "3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας", με τη παρουσία της καταξιωμένης Σκηνοθέτιδος και των συντελεστών του ντοκιμαντέρ στο οποίο έλαβε μέρος η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Η σημερινή προβολή έγινε με την παρουσία του Αρχηγού των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" Αρπάλυκου και Μελών της Ομάδος αλλά και του Ιδρυτή της, Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη, ο οποίος υπήρξε και ο επιστημονικός σύμβουλος του ντοκιμαντέρ.


     Το κινηματογραφικό αποτέλεσμα αυτού του ιστορικού δράματος υπήρξε, πραγματικά, συγκλονιστικό, με την "υπογραφή" της Ελένης Βλάσση, η οποία καθήλωσε το κοινό της αίθουσας από την αρχή μέχρι και την εμφάνιση των τίτλων τέλους, ξεσπώντας σε θερμά χειροκροτήματα. 


     Θα ακολουθήσει η Τιμητική Προβολή η οποία θα αναγγελθεί σύντομα και που προορίζεται να την παρακολουθήσει σύσσωμη η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" την οποία η ευγενής Σκηνοθέτις επιθυμεί να βραβεύσει, ενώ το έργο της θα ταξιδεύσει σε περισσότερες από τριάντα χώρες!


Μία παραγωγή υπό την αιγίδα 
του Υπουργείου Πολιτισμού και του Πανεπιστημίου Κρήτης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.