Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

"Π Ο Λ Υ Θ Ε Α Σ Η" 

ΚΟΥΜΑΡΙΑ-ΒΕΡΟΙΑ


     Ένας μεγάλος φάκελλος με καλαίσθητα έντυπα και μία πρόσκληση για τα εγκαίνια της 2ας Μαίου 2016 σηματοδότησε την υλοποίηση ενός οράματος του Γιώργου Κώτα και της συζύγου του Μαρίας Σταύρου η οποία μαθήτευσε μαζύ μας. Το όραμα δεν ήταν άλλο παρά ένας πολυχώρος δραστηριοτήτων με έναν στίβο περιπετείας και, ασφαλώς, Τοξοβολίας, Ιππικής και Έφιππης Τοξοβολίας που λέμε να το κάνουμε "σπίτι" μας στη πανέμορφη φυσική περιοχή της Κουμαριάς, στη Βέροια. Και το όνομα αυτού "ΠΟΛΥΘΕΑΣΗ", ανάλογο με τις ανοιχτές θεάσεις των οραματισμών των δύο δημιουργικών Συνελλήνων που το δημιούργησαν!  


     Ο Αρχηγός της Ομάδος μας Αρπάλυκος θα παρευρεθεί εκπροσωπώντας τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" σε αυτή την καταπληκτική εγκατάσταση η οποία "γειτονεύει" με το Καταφύγιο Άγριας Ζωής Κουστοχώρι αλλά και την ιερή Μίεζα όπου ο Αριστοτέλης δίδαξε τον Μέγα Έλληνα και Αλέξανδρο ονομαζόμενο, τον Μακεδόνα την οποία έχει χρέος να προσκυνήσει κάθε πνευματικός Άνθρωπος.


     Εμείς, ήμασταν "εκεί", θα είμαστε και θα παραμένουμε "εκεί" και συνιστούμε σε όλους μια εμπειρία στη "ΠΟΛΥΘΕΑΣΗ" που δε περιορίζεται στη Κουμαριά Βεροίας αλλά "αγκαλιάζει" με τις προσδοκίες της όλο το Κόσμο! Διότι, ο τόπος αυτός έχει ιδιαίτερη "ενέργεια" στην οποία ο επισκέπτης αναβαπτίζεται όσο πουθενά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.