Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

TO ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ 
ΣΤΗΝ 
ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ  ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ




     Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ως οργανισμός διατηρήσεως των ελληνικών πολεμικών παραδόσεων και, κυρίως, της ελληνικής πολεμικής Αρετής τιμά την Ελληνικήν Εθνεγερσία με προσήλωση στην ιστορικήν αλήθεια  και χωρίς καμιά παγίδευση στις σκοπιμότητες ιστορικής πλαστογραφήσεως στις οποίες έχουν υποκύψει οι σύγχρονοι γραικύλοι.Έτσι, εμείς τιμούμε την πρώτη απελευθέρωση ελληνικού εδάφους από τον οθωμανικό ζυγό που τεκμηριώνεται στο 18ο αιώνα και στη περιοχή της Λάμαρης και που πιστώνεται σε έναν ανυπότακτο Έλληνα πολεμιστή και δεν έχει καμία σχέση με τα παραεκκλησιαστικά παραμύθια που "τάισε" ο Παπαρρηγόπουλος έναν εσμό ανελλήνιστων και ανέθνιστων ραγιάδων που πίστεψαν σε "κρυφά σκολειά" εκεί που η εκκλησία τους λειτούργησε με τη στήριξη του κατακτητή που πρόσφερε συμβολικά τη χρυσή πατερίτσα στο προσκυνημένο "Πατριάρχη" του!  


     Η δική μας Τιμή στην Ελληνικήν Εθνεγερσία ξεκινά από τον ήρωα πολεμιστή Καστριώτη ο οποίος, ενώ το αμαρτωλό και διεφθαρμένο ανατολικό όριο της ανελλήνιστης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας είχε καταρρεύσει στα κρίματα του εκφυλισμού του αυτός συνέχιζε να μάχεται εναντίον των εισβολέων Οθωμανών!



     Η δική μας Τιμή στην Ελληνικήν Εθνεγερσία στρέφεται στους πρώτους Έλληνες Στρατιώτες της Αναγεννήσεως που ξεκίνησαν τον απελευθερωτικόν αγώνα στρεφόμενοι κατά της διεφθαρμένης και συμβιβασμένης εκκλησιαστικής κάστας η οποία, με αφορισμούς και εκβιασμούς εναντίον κάθε εξεγειρόμενου πάσχισε να διατηρήσει υπόδουλο το Έθνος επί αιώνες, ενώ μετά την επικράτηση των εξεγερθέντων έσπευσε να δηλώσει τη "συμπαράταξή" της με ..."ευλογίες λαβάρων" και άλλα παπαρρηγοπούλεια μυθεύματα!

Ο προδοτικός αφορισμός των εξεγερμένων από το "Πατριάρχη" Γρηγόριο Ε'

    Η δική μας Τιμή στην Ελληνικήν Εθνεγερσία δεν αρκείται σε φραστικές διαμνημονεύσεις και ζητωπατριωτικούς βερμπαλισμούς, αλλά επιδιώκει την έ μ π ρ α κ τ η  συνέχιση της μαχητικής δεξιότητος των Ελλήνων ως μόνης οδού διασφαλίσεως της υπάρξεως της Φυλής μέσα στο χρόνο! 


     Η δική μας Τιμή στην Ελληνικήν Εθνεγερσία αποδίδει τα δέοντα στους ξεσηκωμένους έφιππους δρομάρηδες που δίδαξαν τη τέχνη του αδούλωτου σε εποχές που οι Φαναριώτες και οι ρασοφόροι της Υψηλής Πύλης κουμαντάριζαν τα "πρόβατα" ενός φθίνοντος γραικυλισμού, όπως ακριβώς και σήμερα που αποδεικνύεται ότι η "Επανάσταση" που ξεκίνησε μόνος του ο Καλέντζης τον 18ο αιώνα στη Λάμαρη, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Κωνσταντίνος Σάθας

      Η δική μας Τιμή στην Ελληνικήν Εθνεγερσία στρέφεται στο μεγάλο Ιστορικό μελωδό του έπους των εξεγερμένων, Κωνσταντίνο Σάθα ο οποίος εξοβελίσθηκε από τη φαναριώτικην εκκλησία που έβαλε στη "θέση" του το φερέφωνό της Παπαρρηγόπουλο για να μας "νανουρήσει" ως υπόδουλους ακόμη και μετά το ξεσηκωμό.


     Η δική μας Τιμή στην Ελληνικήν Εθνεγερσία σταθμίζει τη γενναιότητα ως προϋπόθεση παρόντος και μέλλοντος και όχι ως απλή γραφικότητα επετειακών εκδηλώσεων ενός τιμημένου παρελθόντος! 


     Η δική μας Τιμή στην Ελληνικήν Εθνεγερσία θέλει  π ο λ ε μ ι σ τ έ ς  και  όχι "ευζωνάκια" που λένε τα κάλαντα σε εξωνημένους τοποτηρητές ξένων συμφερόντων σε "προεδρικά" μέγαρα και οίκους ανοχής! 


     Η δική μας Τιμή στην Ελληνικήν Εθνεγερσία συνεχίζει τη λαμπρή πολεμική Παράδοση των αδούλωτων εξεγερμένων Ελλήνων Προγόνων μας που δεν αναγνώρισαν ποτέ κατακτητή, ούτε εξωτερικόν, ούτε, κυρίως,  ε σ ω τ ε ρ ι κ ό ν !


     Διότι, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ακολουθώντας την αριστοτελική και πλατωνικήν επιταγή, υπηρετούμε τον Ελληνικό Πολιτισμό που μας θέλει όντα  π ο λ ι τ ι κ ά  με ιδεολογικό πηδάλιο τη πλατωνική "Πολιτεία" και όχι δογματικές ντιρεκτίβες ανθελλήνων! 


    Αυτό είναι το δικό μας αφιέρωμα στην Ελληνικήν Εθνεγερσία, μία πράξη διατηρήσεως της πολεμικής Αρετής των Ελλήνων η οποία είναι η μόνη δύναμη επιβιώσεως της Φυλής! 


     Οι υπόλοιποι ας εξακολουθήσουν να παραμένουν ραγιάδες, ως επετειακά "τσολιαδάκια" και ΑΜΦΙλεγόμενα "κατηχητόπουλα", εξαθλιωμένοι και σκλαβωμένοι πίσω από τα κάγκελα της εθνικής καταισχύνης που τους εξασφάλισε η τραγική τους ηττοπάθεια!







Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι, ευγνωμονούντες πολεμιστές Προγόνους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.