Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

"ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ  ΚΥΠΡΟΥ"


     Στα πανέμορφα φυσικά τοπία της Κύπρου μας οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΥΠΡΟΥ" ασκούνται και βελτιώνονται.


     Από την τελευταία τους Προπόνηση της 10ης Μαρτίου 2016 οι φωτογραφίες αυτής της αναρτήσεως μας δείχνουν ωραίες τοξεύσεις με ιστορικό, μάλιστα, "βάθος".


     Ακολουθώντας το δυναμικό προπονητικό "πνεύμα" της Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" οι Κύπριοι αδελφοί μας δείχνουν ότι βρίσκονται στο καλύτερο δρόμο της Παραδοσιακής Τοξοβολίας, κάτι που ήδη, από το παρελθόν, απέδειξαν.


     Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μας έστειλαν από τη τελευταία Προπόνησή τους "μιλούν" για πολύ καλή, κυρίως δε για μαχητική τεχνική, κάτι στο οποίο οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία. 


     Σταθερή "Αξία" η Παραδοσιακή Τοξοβολία διεθνώς, έκανε την πρώτη "εμφάνισή" της στη Κύπρο από τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΥΠΡΟΥ" οι οποίοι συνεχίζουν να την τιμούν όπως της πρέπει.


     Άλλωστε, η Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΥΠΡΟΥ" Αναστασία Φ. Φωτίου, που κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στους διεθνείς αγώνες "M.A.E.C. 2015" του San Marino, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τη συνέχιση της διαδόσεως της Παραδοσιακής Τοξοβολίας αλλά και της Έφιππης Τοξοβολίας στη Κύπρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.